- 16 Haziran 2010
- 204.109
- 156.210
- 6.838
Yoneticiler icin ozel.bana niye davet yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoneticiler icin ozel.bana niye davet yok
Hacı bunu yanlış hatırlamıyorsam Hatay maçı öncesi de yazmıştın ama o gün yazmamıştım şimdi yazayım. Bu takım ligde Giresun maçından beri içerde yenilmiyor sadece 2 beraberliği var bu süreçte(alanya ve gümrük). Kupada Başak ve clde Bayern dışında mağlubiyet yok uzun süredir. Deplasmanda ise ligde Bjk, Konya ve Hatay'a yenildik. Kayseri'de 2 kere, Trabzon'da ve Adana'da beraberlik var. Yani deplasmanda daha iyi falan değiliz maalesef.Deplasman oyunumuz daha iyi
Ben kazanacagimizi düsünüyorum
Kopenhag’in kapali oynama sansi yok cünkü manchester kazanirsa kopenhag da dezavantajli duruma geliyor bu yüzden onlar da galibiyet icin oynamak zorunda
Değişik bir totem reisİlk maç bunlarla geriden gelip berabere kaldık unitedi deplasmanda yendik şimdi yine aynısı olacak. Bunları yeneceğiz.
Tutsun artık .Değişik bir totem reis
Benim de düşündüğüm bu Kane ve Bayern bu Manu defansını affetmez. Manu kesin kazanmak için yüklenecek o sırada bu stoperlerin bıraktıkları boşlukları Bayern'in sıkmayan hali bile affetmez eğer Tuchel efendi çok büyük rotasyon yapmaz ise. Musiala falan da yetişi ve maç eksiğini gidermek için oynatılır yine daha hazır bir Gnabry olacaktır. O yüzden Manu maçına yenilmediğimiz için çok yüksek ihtimal AL'deyiz diye bakıyorum şahsen bir de yenilmezlik rekorunu da kaybetmek istemezler herhalde. AL kader maçında bana göre gerekli skoru aldık şimdi sırada CL kader maçında ve kazanmak zorundayız, beraberliğe oynamayı beceremez bizim takım ama ya herro ya merro maçında daha ümitliyim tabi sahanın durumu o zamanki sakatlıklar falan görmek lazım.Bayern için prestij maçı bu. Hayatta bırakmazlar bence maçı. Hele İngiltere'de sahaya çıkacak Kane için daha büyük prestij.
Hacı bunu yanlış hatırlamıyorsam Hatay maçı öncesi de yazmıştın ama o gün yazmamıştım şimdi yazayım. Bu takım ligde Giresun maçından beri içerde yenilmiyor sadece 2 beraberliği var bu süreçte(alanya ve gümrük). Kupada Başak ve clde Bayern dışında mağlubiyet yok uzun süredir. Deplasmanda ise ligde Bjk, Konya ve Hatay'a yenildik. Kayseri'de 2 kere, Trabzon'da ve Adana'da beraberlik var. Yani deplasmanda daha iyi falan değiliz maalesef.
Oyun olarak da katılmıyorum. Deplasmanda aldığımız maçlarda da daha kötü oynuyoruz içeriye göre.Istatistik olarak degil de oyun anlaminda yazdim ben aslinda
Önemli maclar da bjk ve bayern disinda deplasman da kaybetmedik
Bu yüzden yine dogru bir oyun bekliyorum kopenhag’a karsi
Sonuç ne olursa olsun çok da üzülmeye gerek yok. İyi bir ekibimiz var
4. olursak transfer yapmasak bile bu kadro ligi götürür. Bu kadar büyük dehleme operasyonu yapar mıyız meçhulKesinlikle boyle dusunuyorum bende, mis gibi paralara aldik. ve lige odaklanma zamani izfield.
devre arasi
ndombele
sergio
angelino
bakambu
sut