⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Bu noktadan sonra taktik maktik yok... Bam Bam Bam...

Kopenhag'ı iki maçta da yenemiyorsak gruptan neden çıkıyoruz ki? Zaha, İcardi, Ziyech farkını koymaları lazım. 10m euro'luk maç

Yenilsek bile UEFA’ya gidebiliyoruz öyle bir grup.Ama uegayı hiç istemem para vermediği gibi gereksiz bir ton maç ile ligi kaybettirebilir.O sebeple yenip 10 milyonu alıp iki maç oynayıp lige asılmalıyız.
Yoksa UEFA’da saçma sapan maçlarla 2 tur ilerleyip elenirsek beş dönüp bakmışız lig kaymış ondan sonra seneye Cl orasında olmaz kalırız şap gibi

Pozisyon buluruz, Kopenhag topu bize verir zaten, atarsak kazanırız diğer türlü her maç 2 tane yiyoruz zaten

Ben olsam 0-1 için oynardım, hurra yüklenir ve yine gol atamaz senaryosunu yaşamak baydı artık.

Heriflerin iki tane Arabı var çok iyi kontraya çıkıyorlar. Abdülkerimin rakip kalede adama basmaması gerektiğini düşünüyorum.

ben yinede beraberlik icin oynanacak maclari riskli buluyorum zaten, basta kontrollü oynamaya calisir son anda yersin mac gider.
eger basindan bu maci almak zorundaysan döve döve saldirirsin.
bu sonuc hayirimiza oldu diye görüyorum ben.

Bu sezon 8 puanımız var Avrupa'da şu ana kadar. Kopenhag'ı yenersek +2 puan galibiyet için +5 puan da gruptan çıktığımız için gelecek bir anda 15 puan olacak. Önümüzdeki seneler üst torbalar için çok önemli. Artı işin ucunda 10m euro var. Nerden baksan aşırı önemli maç yav.

2 maç 2 farklı skordan beraberlik yakaladık. Utdde geriden gelip kazandık.

Biraz şans biraz da kazanmayı bilen topçularımızın varlığıyla buraya kadar güzel geldik. Demek ki biz buradan çıkacağız.

M.United B.Münih’i muhtemelen yeneceği için Kophenag da mecburen galibiyet için oynayacak. Bayern maçındaki gibi kapalı oynamayacaklar.
Mutlaka pozisyon bulacağız. İcardi, Zaha, Ziyech ve Kerem’e çok iş düşüyor bu maçta.

Bu maç öncesi mutlaka sağlıklı bir rotasyon yapmamız lazım çünkü bu adamlar çok koşuyor.Her zaman diyorum suanki takımın gol atamayacagi takım yok yeterki disiplini elden bırakmayalım.

okan hoca malesef cok yetersiz bir td

fark yeriz sonra da dengelemek icin tüm enerjimizi harcariz yine

Tek maç 10 milyonun üstünde para.Yarısını dağıt prim olarak.Keremin maçı olabilir

9.6m avro gruptan çıkma + 2.8m avro galibiyet bonusu

Toplam 12.4m alacağız bu maçı kazanırsak.
şaka gibi ya. şu maçı kazanmak demek ligdeki 3-4 şampiyonlukla aynı maddi gelire bedel. belki daha fazla. prestiji marka değeri de yanında ballı kaymak. tarihimizin en önemli maçlarından biri gerçekten.

Her grupdan cikmamizda son maci kazanadik öyle ciktik
Beraberlige oyniyamayiz biz
Ya hero ya mero

Geri
Üst Alt