⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Takim savunmasini iyi yapiyorlar evet ama ilk macta ilk yarim saat 4 oluyordu atamadik

Yani zorladigimiz zaman pozisyon veriyorlar

Ayrica bayern macinda oldugu gibi tamamen kapali oynamazlar cünkü manchester kazandiginda ikincilik sanslari kalmiyor

Ben hocaya ve oyunculara güveniyorum basaracagiz

Haddini bilerek pynayan bi takim. Ama su krabara hiyarini dove dove elememiz lazim. Ucuncubbike olamasinlar.

Zuvas deplasmani x5 zorlukta. Işimiz cok zor. Bayern scheizelerin puan almasini bekleyecez

Birakalim uzerimize gelsinler. Kaan Lucas'in yanina Nelson defansa diyecegim de dilim varmiyor. Drogba'nin Celsi macindaki rezaleti aklima geliyo korkuyom.

Galip gelirsek, hem 3 puan için hemde gruptan çıktığımız para alacağız. Kaç para olacağını bilen varmı?

Clujlu grup işine döndü bu iş. O zamanda manu yendiği takdirde yenilsek bile çıkıyorduk. Manu evinde cluj a yenilmişti bizde deplasmanda braga yi yenmiştik. Aynısı yaşanır umarim

Şu gruptan büyük ihtimal kopenhagın çıkacak olması üzücü gerçekten. Hakeden taraf bizdik.
kopenhag kötü oynamıyor. en az bizim kadar haketmislerdir. hem takım oyunu hem mücadele manasında bizden iyiler. bizim ekstra onlardan iyi tarafımız taraftar ve yıldız topcularımız olabilir. daha tam bir takım rakibimiz.

taraftar da bi boka yaramıyor skorlara bakarsak. bide dünki performanslarını göz önüne alırsak.

kopenhag kötü oynamıyor. en az bizim kadar haketmislerdir. hem takım oyunu hem mücadele manasında bizden iyiler. bizim ekstra onlardan iyi tarafımız taraftar ve yıldız topcularımız olabilir. daha tam bir takım rakibimiz.

taraftar da bi boka yaramıyor skorlara bakarsak. bide dünki performanslarını göz önüne alırsak.
Aynen başka grupta olsalardı çıksalardı keşke hakediyorlar derdim.Adamların kendi açısından bize göre daha trajik bir grup aşaması oldu şimdiye kadar.

Bu sezon 8 puanımız var Avrupa'da şu ana kadar. Kopenhag'ı yenersek +2 puan galibiyet için +5 puan da gruptan çıktığımız için gelecek bir anda 15 puan olacak. Önümüzdeki seneler üst torbalar için çok önemli. Artı işin ucunda 10m euro var. Nerden baksan aşırı önemli maç yav.
Sadece paraya bakarsak 3 şampiyonluk değerinde maç

Aynen başka grupta olsalardı çıksalardı keşke hakediyorlar derdim.Adamların kendi açısından bize göre daha trajik bir grup aşaması oldu şimdiye kadar.
evet konu bambaska noktalara geldi ya. ilk macı keske parken de oynayıp son macı evimizde oynasaymısız. bayerni dısarda tut her takım 2.lik için haketti bence.

İlk kopenhag maçında yarım saatte 3-4 net pozisyonumuz var. Keza bayern maçlarında da öyle. Mücadelesine takım olmasına lafım yok ama biz çoğu maçta forse ettik oyunu. Bu sene cl grubunda fikstründen hakemine bayernin puan vermesine şans yanımızda değildi maalesef.

Geri
Üst Alt