⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Bunlar dinlenecek sanıyodum kupa maçları iyi olmuş, yedeklerle de çıkmıyorlar galiba

yani önemli maç verin şunu tv8.5 tan işte - exxen le uğraştırmayın milleti

Hiç öyle bir ihtimal vermiyorum ama avrupa'ya havlu atarsak bu kadar iyi mücadele ettiğimiz sezonda ciddi hayal kırıklığı olur benim için. İçimdeki ses sanılanın aksine daha rahat kazanacağız diyor. Çünkü adamlar dişine göre olan rakiplere karşı daha cesur oynayabiliyorlar. En kötü Avrupa Ligi'ne kaldık diyelim. Avrupa Ligi'nde aynı oyunu sürdürürsek Liverpool hariç kim gelirse gelsin en kötü yarı final yaparız gibi duruyor.

Bi uzaktan şuta bakar istediği kadar kapansınlar…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakim-ziyech-ajax-amsterdam.gif

Herkesin aklı bu maçta umarım futbolcular Adana Demirspor maçında konsantre olabilir gereksiz puan kaybı yaşamamak lazım.

Hiç öyle bir ihtimal vermiyorum ama avrupa'ya havlu atarsak bu kadar iyi mücadele ettiğimiz sezonda ciddi hayal kırıklığı olur benim için. İçimdeki ses sanılanın aksine daha rahat kazanacağız diyor. Çünkü adamlar dişine göre olan rakiplere karşı daha cesur oynayabiliyorlar. En kötü Avrupa Ligi'ne kaldık diyelim. Avrupa Ligi'nde aynı oyunu sürdürürsek Liverpool hariç kim gelirse gelsin en kötü yarı final yaparız gibi duruyor.

Tamamen kura şansına bakıyor, Liverpool Leverkusen ile ilk etapta karşılaşmamak lazım, Liverpoolun da çok sallayacagini sanmıyorum, muhtemelen elenirler.

Avrupa ligi kupasını gayet de alabiliriz bence. İmkansız mucize gibi bir durum yok

Geri
Üst Alt