⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Son dakika. Mac 3-3 berabere. Kerem Aktürkoğlu topu Bakambu’ya veriyor. Bakambu’dan harika bir çalım ve gol. Golün santrasi olmuyor ve mac bitiyor. Kazanan Galatasaray.

Yav turkiyede ki hakem olayi ile avrupanin ne alakasi var?

Yok bizi elerler, yok hakemler dayanismasi. Yok konsrntrasyonumuz kaybolur. Nalaka?

Galatasaray UNI fevkalade bir animasyon vidyoya imza atmış, çok güzel inşallah eleriz bugün ve vidyo da bir anlam kazanır.

Haftasonu maç da yok adale, dalak, böbrek ne varsa sahada bırakabiliriz. Bütün oyuncuların fiziksel kapasitelerini zorlaması lazım karşımızda 130km koşan bi takım var. Sezonun açık ara en önemli maçı.Bu maçı almamız demek şampiyon olamasak bile maddi açıdan önümüzdeki sezonu amorti edebilme şansı elde etmemiz demek. Allah yardımcımız olsun vurduğumuz gol olsun insallah

Allahım gol... Hagi Hagi Hagi...Popescu haydi oğlum...
Bugün o günlerden olsun Aslanım, tarihine yakışanı yap.

Yav turkiyede ki hakem olayi ile avrupanin ne alakasi var?

Yok bizi elerler, yok hakemler dayanismasi. Yok konsrntrasyonumuz kaybolur. Nalaka?
Katiliyorum

Zira 2000 senesinde Leeds taraftarlarinin bicaklanma olayi var. Tam olarak ayni seviyede olaylar degil ama yinede o sene gittik UEFA’yi aldik. UEFA hrboluk yapmak istese orada da yaparlardi.

maç öncesi çok kötü oldu şu olay. Şimdi maçta ufak çaplı bir gerginlik bile olsa üzerimize yürüyecekler

Rica ederim biz aklımızı koruyalım. Bizi istemiyorlar safsataligini bir kenara bırakıp oyunumuzu oynayalım. Fenerbahçelilere dönüşüyoruz, korkuyorum.

Çok önemli bir eşik. Kazanırsak futbolcularımız değer kazanacak, ek gelir elde edeceğiz, takım özgüven yükleyecek kendine. Haydi Aslanlar..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futboldan soğudum, maç heyecanım da kalmadı. Yine de bu saçma futbol ortamındaki tek çıkışımız bu maçlar, bizi büyütecekse bu maçlar büyütecek.

Galatasaray Avrupa'da her zaman saygı görür, değerimizi unutmayalım, kendimizi en son 15 sene evvel ŞL ye gitmişlerle bir tutmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt