⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Kerem artık şu topu uzaya dikme kardeşim. Umutlarım o an yerle bir oldu benim

Oynadıkları oyuna tüküreyim, hiç bir bol oynamadılar. İlk maçın ilk 30 dakikasında 4’lük yapacaktık şunları, o gün havlu atacaklardı. Şu 6 maçta en az 20 tane net pozisyon kaçırdık, akıl alır gibi değil

Şu kodumun fikstürü yedi bitirdi bizi.

İlk maç keşke Kopenhag ile olmasaydı.

Cikmayi fazlasiyla hakettik fakat olmadi.Grupdan manu ciksa kimseye bu kadar koymayacak da su les,kancik futbol katili takim ciktigi icin uzuluyor.Neyse bizim icin onemli olan surekli olarak bu sevilerde kalici olmak.

şu gruptan 3. olacaksın deseler en başta çoğumuz kabul ederdi(bayern-manu milyar euroluk kadrolar) ama son maçta en büyük rakibinin üstünde grupta en zayıf rakibinle oynayıp kazanırsan çıkacaksın maçına kalıp buradan çıkamamak kötü oldu

Ne kadar şerefsiz de olsa Kopenhag helal olsun dipçik gibi 90 dk mücadele ettiler harbiden silkeborg maçının uzamasını felan boşa beklemişiz
Bir şey değişmezmiş

Adamlar hava topu vermiyor ama sürekli orta deniyoruz!!!!

Biri de sorumluluk alıp rakibin üzerine sürmüyor topu!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nedendir bilmiyorum okan hoca her takıma karşı aynı oyun anlayısını deniyor,rakip ister kapalı oynasın ister açık

Bu mac haric cl den zevk aldim ben. Gayet iyidik. Ilk macta takim hazir olsaydi gruptan biz cikardik

Iste gec transfer yapmanin zarari

Geri
Üst Alt