⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Kopenhag'ın birtek silahı var kapanıp kontra. Gruptaki hiç bir takvim ve gidişat bunu bozmak zorunda bırakmadı adamları.

Bu arada kopenhag taraftarı ve teknik kadro sevinçten havalara uçtu, bu bile bizi ne kadar önemsediklerini gösteriyor. Ah bi tık daha baskılı ve cesur oynayabilseydik..

Devra arasında sol bek ve orta sahaya üst düzey adamlar alınmalı. Icardi'nin arkasında oynayacak olan üçlü için elimizde tonla adam var ama hala netleştiremedik orayı.

Kopenhag her yıl CL'de mücadele eden ve en çok koşan takımlardan. Bu ikisinden birini yapabilsek zaten çok farklı şeyler konuşmaya başlayabiliriz.
Abi Molde her sene Cl de mi onlar da haddini bilerek oynuyor. Bunlar defansı biraz daha iyi Molde ye göre. Sende oyunu çözecek adam yok. Sasa İliç gibi bir adamın bile yok ya. Sneijder Lincoln demiyorum.

Simdi kopenhag geleck tur dayak yer elenir bizde finala kadar gidip kupayi aliriz. Senaryo hep böyle gerceklesiyor 2000 de hertha gibi les takima ikinciligi kaptirmistik soununda ne oldugunu hepimiz biliyoruz.

Abdülkerim, Davinson, İcardi ve Kaan gibi kafa vuruşları iyi olan adamlara rağmen 9 tane kornerden golü geçtim pozisyon bile olmaması bugünün mağlubiyetin bence ana nedenidir.

Keslinlikle katiliyorum.Bunlar uzun olduğu için falan değil gerçekten duran toplarda etkili hepsi.Bu özellikleri iyi yani.kerem efendi bıraksa belki başkası kullanacak ama ısrarla topun başına geçiyor.Cildirmamak elde değil.hele son dakikalarda hala iki stoperde geride bekliyordu.bir tanesini bile ileriye atmadı Okan buruk..İş işten gectikten sonra apo çıktı..

Kopenhag taş gibi takım UEFA’da 3 sene önce Çeyrek Final yapmışlar bu sene CL son 16.

Biz UEFA’da en son 2000 de kupayı alırken Çeyrek Final’e kalabildik.

CL de 10 senedir 6 puan üstü alamıyoruz.

Takımın kadrosu ne olursa olsun sahada mücadele eden oyuncu grubu ve taktik disiplin her şey.

Üzücü ama acı reçeteyi görmek lazım. Bizim takımın fizik gücü de mücadele gücü de Kopenhag’dan kötüydü. Üzerine bir de adamlar birbirini kolluyor ve tam bir takım. Biz de Kerem-İcardi bir yanda Zaha her pozisyona el kol, Ziyech gol atar sevinen yok.

Bu şekilde takım olunmaz. Bireysel kalite de kurtarmaz her zaman seni, hatta çoğu zaman kurtarmaz

ligte aşağıdaki formasyonla başlamak gerekiyor artık,

ziyech mertens kerem
bakambu(icardi iyileşene ve fiziğini toplayana kadar)

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Kopenhag taş gibi takım UEFA’da 3 sene önce Çeyrek Final yapmışlar bu sene CL son 16.

Biz UEFA’da en son 2000 de kupayı alırken Çeyrek Final’e kalabildik.

CL de 10 senedir 6 puan üstü alamıyoruz.

Takımın kadrosu ne olursa olsun sahada mücadele eden oyuncu grubu ve taktik disiplin her şey.

Üzücü ama acı reçeteyi görmek lazım. Bizim takımın fizik gücü de mücadele gücü de Kopenhag’dan kötüydü. Üzerine bir de adamlar birbirini kolluyor ve tam bir takım. Biz de Kerem-İcardi bir yanda Zaha her pozisyona el kol, Ziyech gol atar sevinen yok.

Bu şekilde takım olunmaz. Bireysel kalite de kurtarmaz her zaman seni, hatta çoğu zaman kurtarmaz
Top oynamak zorunda olduğunda göreceğim ben o Kopenhag'ı.

%80 i ezbere ortalardı - salla içeri gitsin . geriden bile yerden 1 tane top dağıtmadık

top havadan rakip sahaya gidiyor - merkezdeki adam Kerem kısa...
resmen kafa topu çalıştırdık defansa..

Esim, hani bayanlarin futbol bilgisini size birakiyorum genel olarak (genellemedir!), sadece CL maclarimizi izler benimle. O bile dedi "neden kimse sut denemiyor israrla kule gibi adamlarin arasina pas atiyorlar" diye. Yanisi, boylesi basit bir hatayi anlamsiz ve israrla bir hoca izliyorsa ve bunu 90dk boyunca yapiyorsa takim, sorumlusu bellidir.

son 10dk yaparsin, denersin. Stoperler girer falan ama bu da soz konusu degildi ki ? Macin ilk dakikasindan itibaren, dedigin gibi Kerem ya da Icardi bazen beraber icerideler, biz ise Kuzeyli hayvan gibi stoperlerin arasina top atiyoruz. Arada vurursun elbette ancak boylesi comertce harcanmaz. Sut nerede, duvar/ver-kac nerede..

kopenhag hep katılan eden diye geniş zamanda bakmıyorum ben hiç... içerde uniteda puan vermeseydikte beraberlik yetecekti bize. bu maçın oynanışı bambaşka olabilirdi.

şu 90 dk özelinde kopnehagda CACIK yoktu - her hava topuna ölümüne gitmek haricinde. bizde hiç oyun oynamadık - dan dun oynadık ve KAZANMAYA yetecek işler yapmadık - adamlar oynamasa bile defansı kalablık tuttular hep.

Yenilmeme avantajıyla gelseydik başka senaryo çıkabilirdi ortaya

Oynamayacaklar ki.

Gelecek atıyorum Real kapanacaklar yine.

İlk maç 2 tane yiyip içeride 0-0’a kilitleyip bitirirler.

Adamların derdi sonuç almak ya da alamıyorsa fark olmasın diye devam etmek. Kendi oyunları bu, Lucescu tarzı köpek gibi koşan ve birbirini kollayan 11 kişi hatta 15-16 kişiden oluşan bir ekip. El Younessi vs Aşuri dışında yetenekli isimde yok. Ama Vawro Diks vs geçirmiyor.

Bize gelseler elek oluruz.

6 maçta 3 gol atan adamlarıda haybeye kırmızı gördü - sonraki turda bize bugün nasıl oynadılarsa öyle şanslarını denyecekler - kapanıp arada kontra kovala kalabalık şekilde.

Oynamayacaklar ki.

Gelecek atıyorum Real kapanacaklar yine.

İlk maç 2 tane yiyip içeride 0-0’a kilitleyip bitirirler.

Adamların derdi sonuç almak ya da alamıyorsa fark olmasın diye devam etmek. Kendi oyunları bu, Lucescu tarzı köpek gibi koşan ve birbirini kollayan 11 kişi hatta 15-16 kişiden oluşan bir ekip. El Younessi vs Aşuri dışında yetenekli isimde yok. Ama Vawro Diks vs geçirmiyor.

Bize gelseler elek oluruz.
Bu oyun anlayışının Şampiyonlar Ligi gibi elit bir turnuvada yeri olduğunu düşünmüyorum. Çoğu maçı izledik 0 çeken Antwerp bile daha pozitif futbol oynuyor.. Utanç verici bir takım.

Geri
Üst Alt