⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Oynamayacaklar ki.

Gelecek atıyorum Real kapanacaklar yine.

İlk maç 2 tane yiyip içeride 0-0’a kilitleyip bitirirler.

Adamların derdi sonuç almak ya da alamıyorsa fark olmasın diye devam etmek. Kendi oyunları bu, Lucescu tarzı köpek gibi koşan ve birbirini kollayan 11 kişi hatta 15-16 kişiden oluşan bir ekip. El Younessi vs Aşuri dışında yetenekli isimde yok. Ama Vawro Diks vs geçirmiyor.

Bize gelseler elek oluruz.
Baba olay tamamen Okan hocaya geliyor.

Bu oyun anlayışının Şampiyonlar Ligi gibi elit bir turnuvada yeri olduğunu düşünmüyorum. Çoğu maçı izledik 0 çeken Antwerp bile böyle oynamıyor. Utanç verici bir takım.
Mertim inan bana bugün bizim oynadığımız futbolda utanç verici. Sadece kuru gürültü, Ziyech 90 da sut attı

Orta saha haric transferlere kimse bişey diyemez, profil olarak dogru ve bu maddi durumda bonservissiz oyuncular, tutar tutmaz o başka bi konu, ki zamanındada dedim, o maliyetlere ben 30 yaşındaki icardi topuna girmezdim

Nasıl diyemez yahu..Kerem varken bu zaha alınmaz.
Sol beki göndermeye calisiyoruz.
Kerem demirbay
Teteye verilen yıllık ücret..
Orta saha zaten fiyasko.

Mertim inan bana bugün bizim oynadığımız futbolda utanç verici. Sadece kuru gürültü, Ziyech 90 da sut attı
Bayern Münih maçı da karbon kopya. Tamamen rakiple alakalı bir durum. Utanç verici veya mükemmel gibi uç tabirlerin maçı değildi bu. Bazı ince detayları daha iyi yapmalıydık sadece.

Baba olay tamamen Okan hocaya geliyor.
Kötüydü bugün. Maça ezberden başladı.

Tete’yi hamle oyuncusu olarak alıp Kerem’i bir kanat Barış’ı sağa koyacaktı.

Zaha 2 maç kaçırdı ritim zaten yoktu iyice kaçacağı belli BArış her yerde oynuyor çocuk başla işte. Olmadı mı devre arası çıkart Angelino’yu al Ziyech’i.

Mertens 12 çıkınca 45 dk oynuyor ama kenardan girince hep etkisiz. Adamı öyle kullan git ya da.

Kadroyu görünce UEFA’dan devam biz dedim içimden. Allahtan Münih salmadı.

Final macinda elinde mertens ziyech varken Kerem ile tete kumarina gir. Sezon başından beri Kerem 10 no olmaz bunu 5 yasinda cocuklar bile gorebiliyorken. Hayati manu maçında Ndombele ile basla 3 gol ye. Bayern maçına kazimcan ile basla. Önde basmak dışında hiçbir oyun planın olmasın. Son final maçında adamların defans yapacağı belli 50 tane orta aç. Bu takımın hocası olacak yeteneği yok bu adamın. Bir an önce takımdan gönderilmesi dileği ile...

Bu maç elenmemiz dışında defolarımızı da ortaya koydu. Takımda şut çeken Ziyech ve Mertens dışında topçu yok. Ortaya zorlayan tüm takımlar istediğini alır bizden.

Kötüydü bugün. Maça ezberden başladı.

Tete’yi hamle oyuncusu olarak alıp Kerem’i bir kanat Barış’ı sağa koyacaktı.

Zaha 2 maç kaçırdı ritim zaten yoktu iyice kaçacağı belli BArış her yerde oynuyor çocuk başla işte. Olmadı mı devre arası çıkart Angelino’yu al Ziyech’i.

Mertens 12 çıkınca 45 dk oynuyor ama kenardan girince hep etkisiz. Adamı öyle kullan git ya da.

Kadroyu görünce UEFA’dan devam biz dedim içimden. Allahtan Münih salmadı.
Kaan Torreira ile en başlamaman gereken maç sana galibiyet gerekiyor. Ve skor 0 0 devam ettikçe rakip direnç kazanıyor.

Kaan Torreira ile en başlamaman gereken maç sana galibiyet gerekiyor. Ve skor 0 0 devam ettikçe rakip direnç kazanıyor.

0-0 devam etse ziyech girince alabilirdik aslında.Hurra yüklenmek çözüm değildi adamlar çok koşuyor zaten.

Bayern Münih maçı da karbon kopya. Tamamen rakiple alakalı bir durum. Utanç verici veya mükemmel gibi uç tabirlerin maçı değildi bu. Bazı ince detayları daha iyi yapmalıydık sadece.
Mertim biz bu kadroyu Kopenhag a elenmek için mi kurduk. İnan bu konuda ılımlı olamayacağım. Puan tablosunu görmek istemiyorum.

iskandinav takımı her türlü sıkıntı olur bize, kopenhag’ın gelmesi kötü oldu bunu da sahada direkt gördük

kadro planlaması bu kadar arızayken okan hocaya laf etmenin çok bi anlamı yok uel hedefi iyi oldu bizim açımızdan

Fiziksel olarak üstün hava toplarında güçlü bizden daha fazla koşup daha fazla alan kapatan bir takımı nasıl yenerdik cevabı belli 2 tane seçeneğimiz vardı.

1- Çizgiye inip içeri çevirip karambol yaratmak.
2- Uzaktan şut çekmek

Bu 2 maddeyi uyguladık mı uygulamadık o zaman diyecek bir şey yok.

iskandinav takımı her türlü sıkıntı olur bize, kopenhag’ın gelmesi kötü oldu bunu da sahada direkt gördük

kadro planlaması bu kadar arızayken okan hocaya laf etmenin çok bi anlamı yok uel hedefi iyi oldu bizim açımızdan
Bu yoruma katılmıyorum. Okan 3 maçı kendi elleri ile vermiştir. İlk kopenhag maçını saymıyorum orda futbolcu hatası vardı. Bayern maçlarından birinde puan alabilirdik. Manu son maç Ndombele fantezisi ilk Bayern kazim fantezisi. Bugün Kerem tete fantezisi mertens ziyech varken. Birde sürekli olarak Kerem 10 no fantezisi. Hepsi hoca hatası. Ofansta organize olamama da ayni şekilde çalıştırılmadigi belli olan bir durum. Hepsi hoca hatası. Kadromuz bir kaç eksik varsa da çok iyi. Daha çok maddeler sayarım da gerek yok. Kim kızar kim destek verir cokta umrumda degil. Kim sallar Kim sallamaz oda umrumda degil. Bir taraftar olarak bu Okani takımın başında görmek istemiyorum

Beyler Avrupa Ligi ilk maç ne zaman olacak fikri olan var mı ?

Oynamayacaklar ki.

Gelecek atıyorum Real kapanacaklar yine.

İlk maç 2 tane yiyip içeride 0-0’a kilitleyip bitirirler.

Adamların derdi sonuç almak ya da alamıyorsa fark olmasın diye devam etmek. Kendi oyunları bu, Lucescu tarzı köpek gibi koşan ve birbirini kollayan 11 kişi hatta 15-16 kişiden oluşan bir ekip. El Younessi vs Aşuri dışında yetenekli isimde yok. Ama Vawro Diks vs geçirmiyor.

Bize gelseler elek oluruz.
Basit kupa maçında niye götten solup kabak gibi açıldılar ve fark yediler ki o zaman. Gayet de gerekecek. Bazı maçlarda anlamadan 2 taneyi maçın başında yiyecekler sonra istedikleri kadar kapansınlar ellerinden turnuvanın gitme korkusunu yaşadıkları anda oyuncuların direnci birer birer düşecek. Zannediyorlar ki 20 kişi çakılı defans yapınca rakip etkisiz hala gelecek. Maçın başında bir çalımla dan dun giren oyuncularından birisini kırmızıdan attırırlar sonra izle cümbüşü.

Şopar bir zihniyetleri var. Misal bu akşam üzerine oynasak az çalım atmaya çalışsak yada barış gibi boğuşacak bir oyuncuyu 45. dakikada sağ açığa koysak 5 dakikada 10 kişi kalırlardı. Bunu da düşünme yok bizde.

Kendi kendimize yenilip elendik yine.

Geri
Üst Alt