- 3 Haziran 2015
- 56.729
- 65.862
- 4.143
Penalti olunca Kapattim tuvalete gittim foruma girdim 2-1 olmus
3 dakika da neler kacirmis olabilirim ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende tuvalete gittim ve geldim simdiPenalti olunca Kapattim tuvalete gittim foruma girdim 2-1 olmus
Ne kadar saydirsan az diyim sanao zaman maxime saydıracaz yapacak birşey yok
futbol fakiri maribor bile 3 yedi- biri korner biri penalti gollerin. antep bu maribor'dan iyi takim normalde.maxim lavuğu olmasa ekmek çıkabilirdi
tadic büyük kalite maalesef
Bal mi yoksa Ali'nin bir baska sark kurnazligi mi acaba? Hem ligde hem kupada fikstur ve eslesmeler hep Fb lehine bizim aleyhimize oluyor. Supheli bir durum.Fikstür balına tüküreyim bunların içerde Antep depte yeni çıkmış Samsunla başlamak nedir. Geçen yıl da yeni çıkan Ümraniyeyle başlamışlardı. Biz de en çetin deplerle başlayalım devamında ts.
İkinci yarıyı tuvalette geçirebilir misin bir şey deniycezPenalti olunca Kapattim tuvalete gittim foruma girdim 2-1 olmus

3 dakikada epey bir sey kacirmissin gibi duruyor (cok yönlü düsündügüm vakit).Penalti olunca Kapattim tuvalete gittim foruma girdim 2-1 olmus
futbol fakiri kayseri, istanbulspor ve gaziantep deplasmanlarimiz. yangin yaptiginiz kadar yok. futbol oynasak hepsini rahat geceriz.Fikstür balına tüküreyim bunların içerde Antep depte yeni çıkmış Samsunla başlamak nedir. Geçen yıl da yeni çıkan Ümraniyeyle başlamışlardı. Biz de en çetin deplerle başlayalım devamında ts.
aslınd bakınca henuz oturmamış güclü takımlarla ilk haftalarda oynamak avantajlı tabı bunu kullanabileneFikstür balına tüküreyim bunların içerde Antep depte yeni çıkmış Samsunla başlamak nedir. Geçen yıl da yeni çıkan Ümraniyeyle başlamışlardı. Biz de en çetin deplerle başlayalım devamında ts.