SL 23/24 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantep FK | MS | 13 Ağustos

Penalti olunca Kapattim tuvalete gittim foruma girdim 2-1 olmus

3 dakika da neler kacirmis olabilirim ki

Maxim atılmasa antep puan alabilirmiş.O verdiği penaltı da skandal gene bi Lale Orta operasyonu mu çekiliyo acaba

Fikstür balına tüküreyim bunların içerde Antep depte yeni çıkmış Samsunla başlamak nedir. Geçen yıl da yeni çıkan Ümraniyeyle başlamışlardı. Biz de en çetin deplerle başlayalım devamında ts.

Bu maçta isterse 10 gol atsinlar hicbir gosterge olmayacak. Hele bir Avrupa'da veya ligde kalburustu bir ekiple oynasinlar gorelim ne kadar iyiler.

Fikstür balına tüküreyim bunların içerde Antep depte yeni çıkmış Samsunla başlamak nedir. Geçen yıl da yeni çıkan Ümraniyeyle başlamışlardı. Biz de en çetin deplerle başlayalım devamında ts.
Bal mi yoksa Ali'nin bir baska sark kurnazligi mi acaba? Hem ligde hem kupada fikstur ve eslesmeler hep Fb lehine bizim aleyhimize oluyor. Supheli bir durum.

Galatasaray, Beşiktaş'a,
Beşiktaş Trabzon'a,
Trabzon Fener'e
Sonra hepsi Fener'e.
Ezikler burada uşak pozisyonunda!..

futbol fakiri kayseri, istanbulspor ve gaziantep deplasmanlarimiz. yangin yaptiginiz kadar yok. futbol oynasak hepsini rahat geceriz.

aslınd bakınca henuz oturmamış güclü takımlarla ilk haftalarda oynamak avantajlı tabı bunu kullanabilene

Geri
Üst Alt