- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Hayir bu görüntüyü kendim kestim ama top net disardaEvet kanki gollerde iz düşüme bakıyorlar bi cm bile değse iptal ediliyor, maç içinde VAR görüntü verdi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir bu görüntüyü kendim kestim ama top net disardaEvet kanki gollerde iz düşüme bakıyorlar bi cm bile değse iptal ediliyor, maç içinde VAR görüntü verdi mi?
Tepeden goruntu vasr, topun %5'i falan hala cizgi ustunde.Ekli dosyayı görüntüle 214881
Dürüst olmam gerekirse burda cikmis gibi duruyor ama yaniltabilir Almanya Maci geldi aklima. Bu acidan net cikmis top ama üstten görmeden 100% diyemem
Ekli dosyayı görüntüle 214881
Dürüst olmam gerekirse burda cikmis gibi duruyor ama yaniltabilir Almanya Maci geldi aklima. Bu acidan net cikmis top ama üstten görmeden 100% diyemem
Herşeyi bulanık bırakıyorlar sonra diyorlar ki niye hep hakemelr eleştiriliyorHayir bu görüntüyü kendim kestim ama top net disarda
Hayir bu görüntüyü kendim kestim ama top net disarda
NetYarı otomatik ofsayt sistemi gibi teknolojilerin bu ülkeye getirilmeme sebebi fenerin kollaması içindir her şekilde eyyam yapacaklar.
Beka sorunu değil mi bu maç karapullukçu