SL 23/24 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantep FK | MS | 13 Ağustos

yalnız dikkat ettinizmi bunların tribünlerde baskı maskı kalmamış herkes birbirinden kopuk ve gerginler hep
Bugün kadıköyde geziyordum. Fb formalı herkes naif düzgün tiplerdi. Ataşehir salonuna giden basket sever fbliler gibiler.

Bunlar baskı maskı yapamaz

Benim gördüğüm kadarıyla ufacık bile olsa çizgiyle teması var topun. Kaldı ki hiç görüntü vermeden apar topar maçı bitirdiler. Şunları bir de savunuyorsunuz. Yazık.

IMG_7957.webp

İyi de ele çarpmasa arkada adam bomboş top ona geliyor. Şiddetli de gelmiyor bomboş vuracak kaleye

Böyle sacma kural mı olur. Her posyon o zaman yetisemeyecegini anladigin an uzat elini kes topu

Kural buymuş

İyi de yakından gelen çarpma diyor

Tadic bildiğin zeybek oynuyor

Net penaltı
IMG-20230814-WA0003.webp

Bugün yapılan operasyonunun adı fenere1kupa operasyonuydu ali koç 5 senedir tek 1 kupa alamadığı her yerde dile getiriliyordu onu yıkmak için bugün bariz şekilde operasyon yapıldı. Muhtemelen artık ligde her gördüklerine çalmaya başlayacaklar sırf fener 1 kupa alsın diye bizi elediler çünkü finalde karşılaşırsak biliyorlar ki fener bu sezonu da boş geçeceklerdi. Alakasız lehimize saçma sapan bir karar verilirse de o gün çıkıp yönetimin çatır çatır konuşması lazım sorun bunların masa oyunları bu sene artık lehimize verip kendilerini seneye için korumaya almaya çalışacaklar.
Bariz belliydi başakşehir maçında yapılan eyyamdan sonra fenere kupayı ikram edeceklerdi o günde dedim bizle maç yapsalar 10 maçın 10'nun da kazanırdık bunu göze alamadılar. Atilla Karaoğlan Ankaragücü maçında kendini yere atan İrfancan'a penaltı çalıyor ama ne hikmetse halen maçlarına veriliyor. MHK tamamen değişmezse seneye daha ağır eyyamlar göreceğiz o yüzden yarın itibariyle tüm MHK istifa etmeli !
Geçen sene çok dedim tüm düzenlerini bu sene göre ayarladılar. MHK'nin sadece başındaki şahıs gitti içindeki tüm pislikler duruyor bu düzen tamamen değişmedikçe bunlar tamamen kollanmaya devam edecekler.

Geri
Üst Alt