⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Her yıl 3 yiyorduk, transfer yapamayan Kayseri ile berabere kalmak büyük başarı Okan hocam.
Ne desek boş, forumu nasıl bir akım yönetiyorsa artık. İstifanı hazırla dedik diye konulardan atıyorlar. 200 milyonluk kadro kurup transfersiz takıma gol atamayan hocaya gül mü atalım?

Kusura bakmayın da takımda Aboubakar kadar top oynayacak adam yok. Bakambu olmayacak, bu iddiamda ısrarcıyım. Topu kalenin önüne kadar getirip son hamlede bizim kadar sıçan başka takım da yoktur. Çok sıkıldım bu rezillikten.

Önce kimleri oynatacağımızı belirlemek lazım herkesi hücuma alıp Allah ne verdi denemek taktik değil

takımda kimin ne yaptığı belli değil herkes kafasına göre bişeyler yapıyor paslar alakasız bu takım antremanda ne çalışıyor merak diyorum batak mı oynuyolar

buarada halil umut meler denen haysiyet yoksunu bu kayseri en az 15 dakika maçı yedi gitti 8 dakika verdi uzatma

3 yerli kuralını sallamadan transfer yapan kulübümüz baltayı taşa vurmaz umarım.

Angelino'nun savunması berbatmismis ulan digerlerininki süper ötesi sanki
Hücumda bir bok yapamamismis.
Diğerlerinin 10 maçta yapamadığı yapıyor adam takıma alışmaya çalışıyor yine yaranamiyor. Muslera,mertens,zaniolo sıradaki Kurban kim angelino mu

Okan burukta bugün ne yaptığını bilmiyordu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakip kaleci 2.yarıda yere bile yatmadı, hiç mi rakibi zorlayamazsın be kardeşim, bir an bile tehdit yaratamadık, karambol bile üretemedik. Bir de anlamadım bu takımın tek hücum planı, topu ayağına alan kişinin savunma arkasına uzun top atması mı? Hadi neyse ilk elin günahı olmaz diyelim ama bu temposuzluk hoşuma gitmedi. Giren oyuncular da pek birşeyi değiştirecek görüntü vermediler, Zaha biraz birebirlerde heyecan yarattı o kadar.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt