⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Takima isim doldurup mukemmel oyun beklemek hayalcilikten ote birsey degil.
Bu takimda 3 yerli den 2si berbat oynayinca takim topu takimda tutmasini birak 3-4 pas yapmasini zor basariyor. Oyun tempomuz 1-2 anlik paslasma disinda hic tempo almadi.

Takim durarak oynadi (heleki kanatlar) .... Oyuncular kosacak hali yok gibidi. Ne Kerem, ne BAY, ne Boey sut cekmeyi gecin kisa paslarda bile cok hata yaptilar.

0-0 kim ne derse desin bu maclik icin en iyi ihtimal.. hic dogru durust pozisyonumuz yok.

Rakip zayif oldugu icin almamiz lazimdi, yoksa oyun olarak ilk 11'i gorunce farkli bir beklentim yoktu.

Baris, Berkan, formsuz olunca Kerem, temposuz Oliveria ve yasli Mertens.. bu arkadaslarin her birinin farkli problemleri var, onlerinde de kariyerinin sonuna gelen Bakambu olunca olacagi belliydi.

Muslera
Boey, Nelsson,
Torreira
Zaha
Icardi

bunun disindaki tum oyuncular ne verecek net degil. Iyi olduklarinda kazaniriz, normal oynadiklari her macta sorun yasariz. Rakip farketmez, SL'de ozellikle üzebilirler bizi.

Bizim meselemiz bu 6 oyuncuya 2-3 oyuncu ekletmek. Tete mi olur, transfer mi olur artik onu yonetim dusunecek. Ama bu 6 oyuncu disinda net topcumuz yok malesef kadroda.

Resmen her sene şu Kayserş deplasmanında bir şey oluyor arkadaş. Bu beraberlik Okan hocaya yazar. Değişiklikler çok yanlıştı. Mertens- Halil, Kerem- Zaha yapsan yeterdi. Kerem bu maç özelinde ilk çıkacak adamdı oyundan çıkmadı. Bu kadar yeni adamı aynı anda sahaya atmak çok saçmaydı.

Bakambu Halil yerine oyunda kalsaydı ne olacaktı? Hoca plansız rastgele dokunuşlar yapıyor. Bu takım ne çalıştı abi? Kayserispor dan fizik olarak nasıl daha düşük olabilirsin????

Okan cik da anlat Oliveira’ya Mertens’e Baris’a nasil bu kadar tahammul ettigini. Sag kanatsiz niye oynattigini Yunus’u neden sahaya surmedigini. Ne bicim takim olm bu anlat ya. Torreira bir daha 11 oynamadigi mac girmek istemiyorum. Bu ne rezil bi takimdir ya. Gecen sezondan beri transfer yapamamis hatta adamlarini kaybetmis takima nasil dogru duzgun pozisyona giremedigimizi cik anlat. Benim tb basinda izledigim gibi izliyorsun kulubede.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay.. Futbol uleması seni. Koçsun Koç. Sen kaç Takım çalıştırdın bugüne kadar? Yok hesap sorabiliyorsun'ya... sen sormadan ben kendi adıma söyleyeyim: Ben 4 Takım calıştırdım bugüne kadar. C Lisanslı antrenör olduğum halde hesap sormaya çüret etmem.
Kıza bilirsin, fikrini söyleyebilirsin, hoşuna gitmezse izlemezsin. Ama hesap soramazsın.
Bizim milletin yanlışı burda. Işin içinde olmadan herṣeyden anlar, herşeyden hesap sorar.

Devre arasi kerem yerine Zaha girseydi
Oliveira yerine Demirbay
Berkan yerine Torreira

En az 2 gol atardik.

Kerem' in sırtına kaldırabileceğinden fazla yük bindirmemek lazım; 10 numara oynayamaz bu çocuk...Berghuis gibi kanat oyuncuların olursa SS oynayabilir ki o iş için de Zaha varken sıra gelmez...Maçın en kötüsü de Barış idi galiba...

Ama mertens hagi den sonra gelmis gecmis en iyi 10 numara degilmiydi. Oliviera da Selcugun trabzon dan geldigi donem gibi.

Bu ikisi takimdan gonderilip tas gibi bir 10 ve 8 numara alinmali. Mertens gibi adam'su yasta ilk 11 oynamaz sokarsin dakka 70'de biseyler dener can katar golunu atar cikar.
Hocam mertensi bu takımdan çıkar 2 pozisyona giremez son 15 dk oyunu beğendiysen mertense laf atabilirsin.

Berkan kapanan takimlara karsi kesinlikle oynamamali.

Yerine Kaan Ayhan oynasin o bile daha iyi, cunku oyun akli yuksek.

Berkanin napacagi o kadar belli ki… Onu boşsa, kosuyo, degilse yanindaki adama veriyor, kime ve ne zamaan verecegi de acik ve net oluyo genelde.

Kayseriyi yenmek için veratti ile felix i mi alacağız ? Takımda istek yktu kardeşim yürüyerek top oynanmaz hocada bizim gibi izledi işte maçı…

Angelino buraya takılmaya gelmiş gibi vucut dili falan ısınamıyorum bir türlü. Umarım utandırır

Bir müddet hayal kırıklığımla yaşamak istiyorum. Torreira yok takım yok. Bu kadar basit. Al hoca al torreira yı. Bu güne kadar tek laf etmedim sana ama ilk maçtan bu kadar rezalet olunmaz. Rakip kapanacak barış ın ne işi var orada? Kapanan takımları açmayı öğrenemedik bir türlü...

Kerem d'nin veteran dayılar gibi topu tutup bakması beni az kızdırsa da ilk haftalardan bir şey demeyeceğim oyun sistemi anlamında sokukluk var.

Bu kadar transfere gerek yoktu, yine arkasindayim bu fikrimin. Gecen sezonki takimin kimyasi bozulmamaliydi. Bir yigin adam almak yerine eksiklerimizi doldurmaliydik sadece (Icardi, Rashica, cok saglam 8, Mertens yerine 10)

Geri
Üst Alt