⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Hocam mertensi bu takımdan çıkar 2 pozisyona giremez son 15 dk oyunu beğendiysen mertense laf atabilirsin.
Bal yapmayan ari kerem gibi her topu eziyor.
Bir zahmet bir iki pozisyonda yaratsin millet kalkmis yok lincoln den iyi yok sneijder den iyi bok iyi. Pir pir anca kosuyor ne yapiyor ne ediyor anlamiyoruz ara sira gol atiyor.

Puan kaybını çnemsemiyorum olabilir daha ligin baışndayız.

Amaaa sen 60 dk. Sergio, Mertens,Berkan, Barış'ı sahada tutuyorsan o senin seviyeni gösterir. Bunun da sonucuna katlanırsın.

Son olarak gördüğüm Zaha bu takıma İcardi'den bile fazla katkı sağlar.

İlk Zalgiris maçından beri kötü futbol oynuyoruz.
Özellikle Kerem ve Barış bu akşam rezildi evet ama sezonun ilk maçından bu yana Sergio Oliveiraya güvenip orta saha almamak intihar.
Bu adamı bir an önce gönderip orta saha alacağımıza hala kanat oyuncusu peşinde koşuyoruz.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikecilerle sidik yarıstirmaya devam..
Bakalım hangi takım hangi takıma çalım atacak.
Türk futbolundan hiçbir halt olmaz
İki orta saha çok beyaaa diyen işbilmezler sizde rashica demeye devam edin.rashica artık kurtarır bizi.
Rakipler kapanıyor fark yaratacak adam lazım dedik.kapanan rakiplere karşı rakibin dengesini bozacak bir tane adam yok zahada dahil.
Ulan gerçekler kabak gibi ortadayken ısrarla aşagiya çekmek için takımı elimizden geleni yapıyoruz.cildirmamak elde degil
kapanan takımlara karşı fark yaratacak bir tane adam yok zahada dahil? Bu ligde zahada kapanan takımlara karşı fark yaratamıyosa kim yaratıyor söylesene renktaş

Bir hafta mağaza hedefini yapamadığında eleştirildiğimiz dünya düzenin de bu transferle transfer yapamamış Kayserispor’u yenemiyorsan kimi yeneceksin.

5 değişiklik yaptı bişey değişmedi, takım çok durgun ve yorgun gibiydi, birde acayip çorba olmuşuz, Okan hoca baştan oturtmalı şimdi kadroyu.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence asıl yapması gereken yere yapmadığı için böyle hocam
12. dakikadan itibaren ortasaha üstünlüğü verdi
Bir daha da alamadık hiç
O dakikaya kadar kayseri üstünlük kuramayacağını düşünüyordu, baktılar yol geçen hanı, kontrolü ele aldılar
Ve biz buna hiç müdahale etmedik

Torreira, Zaha, Mertens, Zaniolo ve Icardi gibi ZEKİ FUTBOLCULARIN BİR ARADA oynaması GEREKİYOR.

kayseri haftaya 3 yer. Td'leri mükemmel şekilde konsantre olup, hazırlanır bizim maçlara. bjk fenere gelince yatar hep, kasmaz hatta 4 yedi hatırladığım kadarıyla. Kendini bu kadar yediğini de görmeyiz hiç kenarda o maçlarda.

Genelde sezonun açılış maçları böyle oluyor.Maç bir de deplasman ise futbolcular her nedense fazla asılmıyorlar.
Bu sonuca takılmamak lazım.
Şampiyon yine belli.

Resmen her sene şu Kayserş deplasmanında bir şey oluyor arkadaş. Bu beraberlik Okan hocaya yazar. Değişiklikler çok yanlıştı. Mertens- Halil, Kerem- Zaha yapsan yeterdi. Kerem bu maç özelinde ilk çıkacak adamdı oyundan çıkmadı. Bu kadar yeni adamı aynı anda sahaya atmak çok saçmaydı.
Geçen sene de garip bi 11 çıkarmıştı Yunuslar Midstjöler...
Okan hoca hakkında yorum yapmak istemiyorum seveni çok.

kayseri haftaya 3 yer. Td'leri mükemmel şekilde konsantre olup, hazırlanır bizim maçlara. bjk fenere gelince yatar hep, kasmaz hatta 4 yedi hatırladığım kadarıyla. Kendini bu kadar yediğini de görmeyiz hiç kenarda o maçlarda.
Kayserispor hiç bir şey oynamadı.

Kapanan takıma oynuypruz ve 1 kere sıfıra indiğimizi hatırlamıyorum
İnmeye çalışmadık bile
Çünkü söylenmemiş, çalışılmamış, gösterilmemiş
Okan hoca bu kadroyla nasıl olsa yeneriz kafasında ama hızlı kovulur bu kafayla

Angelino, Kerem Demirbay ve Halil girdikten sonra 1 puan aldık diye bakıyorum.Kotu zeminde Oliviera 'ya adam adama oynatıp kenara ittiler.Kenarda da orta yapamayan Barış Alper ve Kerem Aktürkoglu olunca puan kaybı geldi.Maç uzadıkça maçı alırız diye düşünüyordum rakibin kadro darlığı nedeniyle, maç da tam oraya giderken,ilk organize atağımız da Oliviera 'nin ortasiyla İcardi 'den gelirken pat diye Oliviera -Kerem Demirbay yaparak maçı verdik.O saatten sonra 1 puan kazandık diye bakıyorum.Oyun Yunus 'u çağırıyordu bu arada, Barış Alper 'e bu kadar dayanmak hocaya yakışmadı, hâlbuki 11 doğruydu.

Geri
Üst Alt