⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Kapanan takıma oynuypruz ve 1 kere sıfıra indiğimizi hatırlamıyorum
İnmeye çalışmadık bile
Çünkü söylenmemiş, çalışılmamış, gösterilmemiş
Okan hoca bu kadroyla nasıl olsa yeneriz kafasında ama hızlı kovulur bu kafayla
Aynen abi. Ortada çalışıldığını hissettiren hiçbir şey yok. Ya da zemin kötü diye uğraşmak istemeyen futbolcular var. Belirsizlik ve kaostan ibaret.

İşte zurnanın zırt dediği yer orası, Zahaya top gelince. Kim getircek o topu Dursun Başkan mı Erden başkan mı, en acil ihtiyacın sol bek ve orta saha 3 ayda 1 sol bek aldırdın o da yedek. 1 tane hazır oyuncu aldırmadın.
salı günü ve haftaya trabzon maçında 90dk oyunda kalırsa öyle üzerinde konuşmak gerekir. kim ne derse desin bu takım torreriasız farklı bi takım, o varken tekrar takımı görmek sağlıklı olacak. sol bekte 2 hafta sonra hiç problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. kazımcan müthiş durumda bence. 1 tane orta sahaya bu takım makine olur. şu an bu sıcaklarda ve ligin çok başında kusurları doğal görüyorum

Vay.. Futbol uleması seni. Koçsun Koç. Sen kaç Takım çalıştırdın bugüne kadar? Yok hesap sorabiliyorsun'ya... sen sormadan ben kendi adıma söyleyeyim: Ben 4 Takım calıştırdım bugüne kadar. C Lisanslı antrenör olduğum halde hesap sormaya çüret etmem.
Kıza bilirsin, fikrini söyleyebilirsin, hoşuna gitmezse izlemezsin. Ama hesap soramazsın.
Bizim milletin yanlışı burda. Işin içinde olmadan herṣeyden anlar, herşeyden hesap sorar.
sen ne anlatıyosun başkan. 90 dakika ne izletti bize çıkıp anlatsın.öğrenmek istemek hesap sormak mı oluyo.senden izin mi alacaz ayrıca yazı yazarken paşama bak sen ya.80 dakika Barış ne oynadı ne yapmaya çalıştı sağ kanatta çıksın anlatsın.200 milyon euroluk kadro vermişler hocanın eline bu kadar kötü mü oynar takım. 70 dakika Oliveira 80 dakika Barış sahada kalır mı şu maçta Allah aşkına.Futbol ulemasıyım ayrıca nolacak seni ne ilgilendiriyo. İstersen 5 tane takım çalıştır beni ilgilendirmez naaptığın.Ben sahada gördüşüm şeyi söylüyorum ve forumda da görüldüğü üzere bizim tv başında izlediğimiz şeyleri yapamadı Okan hoca kulübede. 4 tane takım çalıştırmışsın c lisansın da varmış tanışıklığın varsa söyle hocaya da oyuncu değişikliklerinde bu kadar saçma sapan bari hatalar yapmasın.

Evet, istifada bir hizmettir diye düşünüyorum, yukarıdada belirttiğim gibi bugün yarın demiyorum ama böyle devam etmeye kararliysa ve TD olarak kendini geliştirmek istemiyorsa ozaman iki taraf içinde daha iyi olacağını düşündüğümü belirtmek istedim. Hadi onu bıraktım, "sen kimsin" vs. Hoş olmadı rdas..
Bir antrenör daha ne kadar geliştirecek kendisini puan rekoru kırdı adam. Okan'lık hiç bir şey yok şu maçta. Yeni oyuncular daha takıma uyum sağlamadı. Geçiş zamanları olacak takımın. Her şeyin bir anda olmasını mı bekliyorsunuz.

e38e3912d2f38c1eb110bb949b56067e.jpg

Okan hocam bak adamların transferleri

Gecen seneye göre ilerleme var 1:2. Oyun olarak daha da rezildik gecen sezon orada. Inanilir gibi degil, kayseride en son ne zaman kazandik?

salı günü ve haftaya trabzon maçında 90dk oyunda kalırsa öyle üzerinde konuşmak gerekir. kim ne derse desin bu takım torreriasız farklı bi takım, o varken tekrar takımı görmek sağlıklı olacak. sol bekte 2 hafta sonra hiç problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. kazımcan müthiş durumda bence. 1 tane orta sahaya bu takım makine olur. şu an bu sıcaklarda ve ligin çok başında kusurları doğal görüyorum
Kazımcan sövdü mü küfür mü etti naptı çocuk oynatmıyor aga oynatmıyor çocuğu.

Bu sene pabuç pahalı olacak anlaşıldı. Şikeciler livakoviç ve ndombeleyide alırsa işler değişir, şampiyonluk geçen seneki gibi kolay gelmez.(hakemleride düşünerek) Bir an önce rüyadan uyanıp ayaklarımızı yere basmamız lazım. Acil fark yaratacak bir 8 ve gerekirse 10 alınmalı. Zaniolo olayı netleşmeli. Koç denen herif bu senede şamp olamaz ise def edileceğini biliuor o yüzden köpek gibi saldıracak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hocayı severim lakin bazı takımlara karşı yapamıyor ama karşısına fener olunca rakip angelotti kesiliyor

Geri
Üst Alt