⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Maç istatistiklerinde ikili mücadele kazanma oranlarını merak ediyorum, hep KS oyuncuları kazanmış gibi geldi. Bazen göründüğünden farklı çıkabiliyor...
Bizim oran %50'nin üzerinde, arada 10 puan fark var nerdeyse.Savunmada kazandık genelde mücadeleleri,atak devamlılığı olmayınca bogamadik o yüzden, orada da Torerea olmalı işte!

Okan hocanın hatalarını söyleyin, eleştirin ki ben de eleştiriyorum lakin beyler, bayanlar daha ilk maç ilk maçtan istifa falan demek kadar saçma bir şey yok bir de geçen senenin şampiyon hocasına. Biraz sakin ya bir maçla oyuncu çöplemek, gönderilsin, istifa demek bunlar eleştiri değil.

Sol bek sorunu kronikleşti bu takımda. Eskiden sağ bek sorun olurdu. Eboue ile Sabri'den kurtulmuştuk.
Şimdi de sol bek hastalığı var. Kim gelirse gelsin fayda etmiyor.

Bu arada bizim iki stoperimiz de topu oyuna sokamıyor. Sürekli uzun top oynuyorlar.

Hazır değiliz demekle bazı eksiklikleri es geçmemek gerek.

Yerlilerimiz kalite olarak yetersiz. Orta sahamız Toreira hariç çok yumuşak.
Sol bekler güven vermiyor.

Hayırlısı artık.

Solbek sorunu bir miktar da keremden kaynaklanıyor
Çok iyi oyuncu, değişik şeyler deniyor, bazen şapkadan tavşan çıkarıyor falan
Ama kronik sorunları hep aynıydı, hiç değişmedi
Bir kere oyun bilgisi çok zayıf, bekiyle nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor, bekiyle üstüste biniyor
Hocanın seçimi değilse Defansa yardımı çok kötü, arkasındaki bek her zaman kötü görünecek
Dubua çıkarken eminim kereme küfrediyordu, ama ispatlayamam
Top kontrolü ve kritik top kayıpları, hep yapıyor ve bunu takım yerleşmişken, geri dönmesi zorken yapıyor, rakip atağa kalkıyor, kontra yakalıyor, en iyi durumda takımın ritmi bozuluyor
Bek ve sol iç oyuncu hep arkasını kollamak zorunda, kollamazsa rakip oradan hep çok rahat çıkıyor

Kazımcan sövdü mü küfür mü etti naptı çocuk oynatmıyor aga oynatmıyor çocuğu.
bence tamamen leoyu kaybetmemek için oynattı bugün. boeyi zaten kesmesi imkansız.sol bek de angelino tam hazır değilken oynatmazsam bi daha oynayamaz diye düşündü. doğru karar vermedi kesinlikle. angelino hazır değilse kazımcan taş gibi hazır durumda bekliyor çocuk. hızlı çevik güven veriyor. takımda leo ve oliveiradan çıkılması şart oğlu şart. 2sinden kurtulsak maaşları + 3-5 bonservis getirseler bayram ederiz.

Orta sahaya 2 tane adam alacaksın birader.

Bunlardan birisi Gedson tarzı, diğeri de dribling ve çalım atabilen birisi olacak.

Başka yolu yok arkadaş yok işte, kör müsünüz ya.
burak elmas galatasaray tarihinin gördüğü en büyük hainlerden biri. gedson+ hakan çalhanoğlu kombinasyonuyla orta saha derdimiz 6-7 sene bitecekti. hala onun hainliklerinin acısını çekiyoruz.

Vay.. Futbol uleması seni. Koçsun Koç. Sen kaç Takım çalıştırdın bugüne kadar? Yok hesap sorabiliyorsun'ya... sen sormadan ben kendi adıma söyleyeyim: Ben 4 Takım calıştırdım bugüne kadar. C Lisanslı antrenör olduğum halde hesap sormaya çüret etmem.
Kıza bilirsin, fikrini söyleyebilirsin, hoşuna gitmezse izlemezsin. Ama hesap soramazsın.
Bizim milletin yanlışı burda. Işin içinde olmadan herṣeyden anlar, herşeyden hesap sorar.
Hesap sorması için işin içinde olması veya anlaması gerekmiyor. Adamın belki yatırımı, hissesi var. Kaybını sen mi karşılayacaksın da burada hesap soramazsın diyorsun?

geçiş oyununa kafa yoran bir hoca nasıl olurda bukadar geçiş vermesine izin verir takımının

torreira gibi bir kesici var ve kullanmıyor

Geçiş oyunu bile oynayamadık ki bugün
Rakip hep çok rahat çıktı
Biz çıkacağımız zaman, rakibin yerleşmesini bekledik, bu sırada musleraya onyüzbinmilyon pas attıl

Sakin olun lan daha ilk maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Angelino, Kerem Demirbay ve Halil girdikten sonra 1 puan aldık diye bakıyorum.Kotu zeminde Oliviera 'ya adam adama oynatıp kenara ittiler.Kenarda da orta yapamayan Barış Alper ve Kerem Aktürkoglu olunca puan kaybı geldi.Maç uzadıkça maçı alırız diye düşünüyordum rakibin kadro darlığı nedeniyle, maç da tam oraya giderken,ilk organize atağımız da Oliviera 'nin ortasiyla İcardi 'den gelirken pat diye Oliviera -Kerem Demirbay yaparak maçı verdik.O saatten sonra 1 puan kazandık diye bakıyorum.Oyun Yunus 'u çağırıyordu bu arada, Barış Alper 'e bu kadar dayanmak hocaya yakışmadı, hâlbuki 11 doğruydu.
Tam burada maçı beraberliğe bağladı maalesef hoca. Zaha'yı oyuna alıp hiç sol kanadı zorlamamak da ayrıca tüy dikti.

acil 4-3-3 e dönmeliyiz Kerem de kulübeye
2 tane sağlam 8 almalıyız

Günay
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Transfer Transfer
Tete İcardi Zaha

2 tane 8 akıp ligi bu şekilde oynamamız hayrımıza olur

Çok yanlış bir 11 ile sahaya çıktık ve çok yanlış değişiklikler yaparak 0-0 bitirdik. Kötü futbol önemli değil fakat takımın enerjisini beğenmedim futbolcuların yüz ifadesi ekranda bizlere çok negatif geldi. Neyse ilk maç umarım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt