Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 11.667
- 2.261
- 1.468
Orta sahaya 2 adam lazım açık 8 ve 10 numara yoksa bu sene çok zor geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa maçlarında 1-2 gol atsın diye muhtemelen. Onu Sıraçhan denilen eleman da yapardı. Almayın dedik şu Halili. Köy takımına hasbelkader bir gol attı diye abartıldı yine.Mesela Halil Dervişoğlu.
Bu adamı biz neden aldık hala anlamıyorum.
Usta şu kepaze kayseriyi yenebilmek için Kante, Depaul, Torri ye mi ihtiyaç var illaki.hazirandan beri söylüyorum belki biz şayet 2 tane zımba gibi box to box alsaydık yine bir şekilde gol atardık
ama bu sekılde 3 topta kalemize geliyorlar
Futbolcularda bi bıkkınlık var antrenmanlarda fazlamı yükleniyorlar acaba anlamadım takımın dermanı yok gibi geliyor banada koşmayaÇok yanlış bir 11 ile sahaya çıktık ve çok yanlış değişiklikler yaparak 0-0 bitirdik. Kötü futbol önemli değil fakat takımın enerjisini beğenmedim futbolcuların yüz ifadesi ekranda bizlere çok negatif geldi. Neyse ilk maç umarım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakarız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8 ve 10 diye bağırdım burda yazın başından beri çok adam aldık orada kerem akturkoglu oynar diyenler var gerekirseOrta sahaya 2 tane adam alacaksın birader.
Bunlardan birisi Gedson tarzı, diğeri de dribling ve çalım atabilen birisi olacak.
Başka yolu yok arkadaş yok işte, kör müsünüz ya.
Kesinlikle 8 ve 10 numara şart oğlu şart bu takıma8 ve 10 diye bağırdım burda yazın başından beri çok adam aldık orada kerem akturkoglu oynar diyenler var gerekirse, ben mi aldım kardeşim o kadar adamı ilk başta 8 ve 10 alıp iskeleti niye kurmadık
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana göre kepaze degil cagdas takımları fizikli oluyor ve takımın 5 6 sı zenci yani aklı olan bir hoca buna göre oyun kurarUsta şu kepaze kayseriyi yenebilmek için Kante, Depaul, Torri ye mi ihtiyaç var illaki.
Hocam 2 tane box to box gerek yok. Onlardan bir tanesi kreatif adam olmalı. Yoksa herkes yan pas geri pas duvar tenisi oynuyor. Bu kadroyla set hücumu yapamayız biz zaten olmuyorda.hazirandan beri söylüyorum belki biz şayet 2 tane zımba gibi box to box alsaydık yine bir şekilde gol atardık
ama bu sekılde 3 topta kalemize geliyorlar
Futbolcularda bi bıkkınlık var antrenmanlarda fazlamı yükleniyorlar acaba anlamadım takımın dermanı yok gibi geliyor banada koşmaya