⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Alt tarafi DEPLASMANDA! 1 beraberlik aldik..

Yenilmedik..

Tabiki bu bize bir UYARI olmali..

Orta sahaya Torreiranin yanina ust duzey bir oyuncu almamiz gerekiyor.Bu net..

Sabirli olmaliyiz. 1 macla sampiyonluk inanciniz gitmemeli..

Ne futboldan ne gercek hayatta kirilgan olmayin..

Iyi olacagiz..

Biz bide neden bu kadar saçma sapan orta yapıyoruz her pozisyonda. Neden içeri kat eden, kritik yerlerde faul/penaltı almaya çalışan oyuncumuz yok?
Belli ki direktif var orta için, Angelino girmeden öncede rezalet bir şekilde sürekli havadan orta denedik

Hocayı geçen sezon başı da aynı şeyden eleştirmiştim. 70'e kadar skoru alamazsak değişikler ile oyunu çorbaya çeviriyor. Kadro oturana kadar bol bol ızdırap çekeceğiz yine.

Çok yanlış bir 11 ile sahaya çıktık ve çok yanlış değişiklikler yaparak 0-0 bitirdik. Kötü futbol önemli değil fakat takımın enerjisini beğenmedim futbolcuların yüz ifadesi ekranda bizlere çok negatif geldi. Neyse ilk maç umarım hatalardan ders çıkarıp önümüze bakarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futbolcularda bi bıkkınlık var antrenmanlarda fazlamı yükleniyorlar acaba anlamadım takımın dermanı yok gibi geliyor banada koşmaya

Orta sahaya 2 tane adam alacaksın birader.

Bunlardan birisi Gedson tarzı, diğeri de dribling ve çalım atabilen birisi olacak.

Başka yolu yok arkadaş yok işte, kör müsünüz ya.
8 ve 10 diye bağırdım burda yazın başından beri çok adam aldık orada kerem akturkoglu oynar diyenler var gerekirse:D, ben mi aldım kardeşim o kadar adamı ilk başta 8 ve 10 alıp iskeleti niye kurmadık

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan hoca yanlıslarından ders cıkaran bir hoca bu yönünü takdir ediyorum lakin her kayseri macında aynı şeyi yapıyor nedense keza konya macıda benzer örnek

Klasik sezona anbargo koyacak cimbom başlangıcı
Hayrlısı olsun bakalım

Daha UCL baslamadan puan kaybi.
Dakika basi hedef Avrupa dersen ligi kim ipleyecek? Torreira ve Rasit iplerdi ama onlar da yok.

2.yarıda al ver yaptık hızlı hızlı sergionun ortası icardinim kafasında pozisyonu bulduk

Şunu artırabilsek kilit açıcaz ama o an doğaçlama gelişti takım çalışmıyor sanki

Tete——Kerem——Zaha
————-Icardi———-

lig daha baslamadi bizim icin

Mesele ilk maö son maç değil, hoca olayın farkında değil, sorunları ve çözümleri göremiyor

hazirandan beri söylüyorum belki biz şayet 2 tane zımba gibi box to box alsaydık yine bir şekilde gol atardık
ama bu sekılde 3 topta kalemize geliyorlar
Hocam 2 tane box to box gerek yok. Onlardan bir tanesi kreatif adam olmalı. Yoksa herkes yan pas geri pas duvar tenisi oynuyor. Bu kadroyla set hücumu yapamayız biz zaten olmuyorda.

Futbolcularda bi bıkkınlık var antrenmanlarda fazlamı yükleniyorlar acaba anlamadım takımın dermanı yok gibi geliyor banada koşmaya

Ondan ziyade yabancı futbolcularda yerli futbolcuların yeteneksizliğine isyan eder gibi halleri var ki burda haklılar bana öyle geldi bilmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt