SL 23/24 H:10 | Pendikspor 0-5 Fenerbahçe | MS | 29 Ekim

Yürüyerek geçiyor herifler. Böyle öküz gibi izliyor kenardakiler.

Pendiksporun 20 numarası adam yanından yürüyerek geçiyor müdahele bile etmiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok sakat vermeye başladılar. Şanssızlık da etkendir belki ama bence planlamayla da alakası var. Kolay fikstürde vurup geçelim diye düşünmüş olabilir ekipleri. Bizim bu süreci yarıştan kopmadan götürmemiz çok iyi oldu.

Maçı izlemiyorum sakatlık mı oldu. Ludogorets maçında kötü oynuyorlardı karşı takımın çöplüğüydü tamamen
Fred ile Becao sakatlanmış.

Banane senin yarron nerede adminim ben alamadım bodrumda stok yok. Ankaraya gidiyorum 15 gün bulacağım!
Ankara'da da yok. Kasım ayında gelecekmiş. Hemen yanındaki Fenerium'da adamlar çaydanlık bile satıyor. Bizde forma yok. Ulan kahve kupası bile yok!!!

20 numara hakikaten komik bir herif. Dzeko bunu görünce direk çalima gidiyor

Erden baskan murat beyden hesap sormalı.

Şaşıracak birşey yok Pendiğin zaten iki üç adamı var midsjo romero Ahmed hassan bunlardan hiçbiri yok kalanlar alt lig topçusu bu hafta itibariyle kolay fikstürleri bitti bundan sonrasını görecez biz kazandığımız sürece sıkıntı yok

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig çöp, hemde son 20 yılın en kötüsü, normalde bir takım 10 maçta 10 galibiyet aldığı zaman şampiyonluk garanti gibi olur ama Fenerbahçe bizden sadece 2 puan önde.

Yapilacak şey belli, ligin 16 takımla oynanması lazım
Lig 16 takımla oynansın diyen kimse varsa şeytan rıdvanın play-off önerisine destek vermektedir. 18 takım gayet iyi

Seneye yüzde yüz playoff gelir. Ligin kalitesi yerlerde bein bile gelecek sezon bırakabilir. Böyle rekabetsiz lig onların işine gelmez. Tff seneye yabancı sınırını serbest bırakması lazım anadolu takımları çok zayıf kaldı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay Pendik Sivas deplasmanlarımız kalmış. Bu Pendik leşlerine fark atmamız lazım.

Berkay yine yaptı yapacağını

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt