Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Sağlıkli spor yapiyor
Karlı bir sponsorluk anlaşmasına da benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlıkli spor yapiyor
Katarlılara üç kuruşa satarak ve 20 takım yaparak bitirdiler ligiTürkiye Lig’i bitmiş bunlar nasıl takımlar..
Çok sakat vermeye başladılar. Şanssızlık da etkendir belki ama bence planlamayla da alakası var. Kolay fikstürde vurup geçelim diye düşünmüş olabilir ekipleri. Bizim bu süreci yarıştan kopmadan götürmemiz çok iyi oldu.Pert oldu derken
Fred ile Becao sakatlanmış.Maçı izlemiyorum sakatlık mı oldu. Ludogorets maçında kötü oynuyorlardı karşı takımın çöplüğüydü tamamen
Ankara'da da yok. Kasım ayında gelecekmiş. Hemen yanındaki Fenerium'da adamlar çaydanlık bile satıyor. Bizde forma yok. Ulan kahve kupası bile yok!!!Banane senin yarron nerede adminim ben alamadım bodrumda stok yok. Ankaraya gidiyorum 15 gün bulacağım!
Lig 16 takımla oynansın diyen kimse varsa şeytan rıdvanın play-off önerisine destek vermektedir. 18 takım gayet iyiLig çöp, hemde son 20 yılın en kötüsü, normalde bir takım 10 maçta 10 galibiyet aldığı zaman şampiyonluk garanti gibi olur ama Fenerbahçe bizden sadece 2 puan önde.
Yapilacak şey belli, ligin 16 takımla oynanması lazım
Canlarını dişine takarak oynayan bir rakibimiz olacak tabii kiBu Pendik leşlerine fark atmamız lazım.
Lig 16 takımla oynansın diyen kimse varsa şeytan rıdvanın play-off önerisine destek vermektedir. 18 takım gayet iyi