⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

en fanatik fenerliler bile konuşmaya baslamıs ,bunlar iyi oynuyorlar cok pozisyona giriyorlar ama becerıksızler diyorlar

gercekten bu konuyu cözmemız şart

Rotasyon içerdeki Paşa maçında yapılmalı. Bu maç rotasyon yapılacak maç değil. Bela 1 rakip

O iş öyle olmuyor knk, terim bile zamanında rotasyon yapmalıyım demişti, Cl dönüşleri oyuncular çok bitik çok yorgun oluyor, bu maça rotasyon yapmadan çıkalım anlar zaten herkes

O iş öyle olmuyor knk, terim bile zamanında rotasyon yapmalıyım demişti, Cl dönüşleri oyuncular çok bitik çok yorgun oluyor, bu maça rotasyon yapmadan çıkalım anlar zaten herkes
Bu maça Sergio Dombele Demirbay tipi turistlerle çıkınca da 2 kadro arasındaki fark anlaşılacak. 3'ünü toplasan 1 adam etmiyor.

Bu maça Sergio Dombele Demirbay tipi turistlerle çıkınca da 2 kadro arasındaki fark anlaşılacak. 3'ünü toplasan 1 adam etmiyor.

Yapacak bişey yok, bu adamlar da oynayacak, ndombele zaten oynayamaz obez olmuş herif

Alın size kadro;

Günay.

Boey, Nellson, Apo, Angelino.

Eyüp Aydın - Kerem.

Tete - Ziyech - Zaha.

Bakambu.

Alın size kadro;

Günay.

Boey, Nellson, Apo, Angelino.

Eyüp Aydın - Kerem.

Tete - Ziyech - Zaha.

Bakambu.

1698247870321.webp

Bayern ile FB oynasaydi Muhtemelen irfan,tadic,dzeko,skimanski vs 30. dakikada dili dışarda geziyordu.
İşte doğru yorum bu,ne hikmetse feneri ovenler iyi yönlerini söylüyorlar ama kabak gibi açık kötü yönlerini hiç soylemiyorlar sonrada birisi eleştirince feneri ovunce fenerlimi oluyoruz diyorlar

Nando
boey nelsson apo angelino
kaan
ndombele demirbay
ziyech icardi zaha

zor maç. önceki huyları devam ediyorsa sertliği geçtim sakatlamaya oynayabilirler. icardi'yi ilk yarı oynatmamak daha iyi olur bence maçın gidişatına göre dahil olabilir.

CL fikstürü lig fikstüründen sonra belli oluyor. Bol keseden sallamayalım lütfen. Fikstüre ayar çekilmiş olabilir ama bu sizin dediğiniz gibi olmaz
Şampiyonlar ligi haftaları önceden belli, o haftalara zorlu deplasman vermişler. Ben bayern'e göre ayarlamışları kastetmedim zaten. Keza kopenhag dep sonrası sivas dep sence bu iyi niyet mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt