- 13 Ekim 2014
- 109.938
- 59.219
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonrası deplasman olmasa öncesi olacak bu seferde Avrupa maçı öncesi neden deplasman diyeceğiz. Eskiden CL fikstürünü takımlar kendileri konuşup ayarlıyordu hala öyleyse kendi isteğimiz bu yönde olmuş olabilir.Şampiyonlar ligi haftaları önceden belli, o haftalara zorlu deplasman vermişler. Ben bayern'e göre ayarlamışları kastetmedim zaten. Keza kopenhag dep sonrası sivas dep sence bu iyi niyet mi?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüh ya nasil görmüsler napacagiz biz simdi allah kahretsinen fanatik fenerliler bile konuşmaya baslamıs ,bunlar iyi oynuyorlar cok pozisyona giriyorlar ama becerıksızler diyorlar
gercekten bu konuyu cözmemız şart
Takım yorgun. Kenardakiler turistler yüzünden rotasyon da yapamıyoruz. Hele de Icardo falan oynamazsa zor maç ama bunu da alırsak önümüz açık. İlk devre Hatay ve Sivas olmak üzere 2 Anadolu deplasmanımız kalıyor ve 12 Anadolu deplasmanının yarısını bitirmiş oluyoruz ilk devre itibariyle.
Karikatür paylaşmak yasak olduğu için özelden attımkorkuyorum
Uzaaakorkuyorum
Tipini
Ben deplasman yada içerde oynamamıza değil zor rakipleri ayarlamışlar diyorum.Sonrası deplasman olmasa öncesi olacak bu seferde Avrupa maçı öncesi neden deplasman diyeceğiz. Eskiden CL fikstürünü takımlar kendileri konuşup ayarlıyordu hala öyleyse kendi isteğimiz bu yönde olmuş olabilir.