⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Şampiyonlar ligi haftaları önceden belli, o haftalara zorlu deplasman vermişler. Ben bayern'e göre ayarlamışları kastetmedim zaten. Keza kopenhag dep sonrası sivas dep sence bu iyi niyet mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonrası deplasman olmasa öncesi olacak bu seferde Avrupa maçı öncesi neden deplasman diyeceğiz. Eskiden CL fikstürünü takımlar kendileri konuşup ayarlıyordu hala öyleyse kendi isteğimiz bu yönde olmuş olabilir.

en fanatik fenerliler bile konuşmaya baslamıs ,bunlar iyi oynuyorlar cok pozisyona giriyorlar ama becerıksızler diyorlar

gercekten bu konuyu cözmemız şart
Tüh ya nasil görmüsler napacagiz biz simdi allah kahretsin
Bunlar diyorsa dogrudur nede olsa her sene sampiyon oluyorlar dogrulari gördükleri icin

Icardi yoksa Rize deplasmanı işimiz çok zor takımda Icardi hariç gol atabilen zaten kimse yok büyük sıkıntı olacak. Geçen senenin son 5 haftası gibi tüm gol yükünü Icardi çekiyor ilk ciddi sınav olabilir ve bunun Rize dep olması ayrı sıkıntı.

Takım yorgun. Kenardakiler turistler yüzünden rotasyon da yapamıyoruz. Hele de Icardo falan oynamazsa zor maç ama bunu da alırsak önümüz açık. İlk devre Hatay ve Sivas olmak üzere 2 Anadolu deplasmanımız kalıyor ve 12 Anadolu deplasmanının yarısını bitirmiş oluyoruz ilk devre itibariyle.

İlk devre fb ile aramızda 4-5 puandan fazla fark olmazsa 2. yarı yetişiriz bunlara. Kadıköy'de en az 1 puan + Süper Kupa'da koyarak mesaj vermemiz lazım. O zaman dağılırlar.

Sokan hocam dünkü oynattığı oyunla son 30 yılın en iyi hocası mertebesine erişti benim gözümde. Kendisine güveniyorum

Şu zeytinli gene kaşınıyor.

Sonrası deplasman olmasa öncesi olacak bu seferde Avrupa maçı öncesi neden deplasman diyeceğiz. Eskiden CL fikstürünü takımlar kendileri konuşup ayarlıyordu hala öyleyse kendi isteğimiz bu yönde olmuş olabilir.
Ben deplasman yada içerde oynamamıza değil zor rakipleri ayarlamışlar diyorum.

Yani manu dep dönüşü antalya dep

Bayern sonrası rize dep

Bayern dep dönüşü hatay dep

Kış mevsimi kopenhag dep dönüşü sivas dep

Hep ligin kalbur üstü takımları yani şunlar yerine içerde yada dışarda farketmez karagümrük, samsun, pendikle filan oynayabilirdik. Bu fikstür ayarlanmış keza rakip daha derbi oynamadı oynadığı rakipler hep leş.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt