⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bizim golden önce faul var diyorlar - kime nerde var yav ?

Ilhan Palut denen şerefsiz adi herif nasıl çırpınıyordu!

fb maçında kulubeden çıkmamıştı!!!!

Takımın yorgun olduğunu gözden kaçırmayalım bence çok eforlu 110km koşulan bir bayern maçı oynadılar öncesinde yine zorlu bir bjk maçı vardı ya kolay değil. Kayıp olmaması benim için yeterliydi şahsen çok mutluyum.

Sevmiyorum bu oglanı aynısını geçenlerde de yaptı, sonra beni banladınız ama haklıydım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pozisyonda İcardi'yi 2 kişi marke etmişti. O yüzden vurması doğruydu dönen topu Kerem boş kaleye atmalıydı.

Rotasyonu doğru yerde yapmak çok önemli. Bu maçta çok net görülüyordu yorgunluğumuz, 3 puandan olabilirdik. En nefret ettiğim deplasmandan da 3 puan ile ayrıldık, çok mutluyum

Fb maçında topa ayağını uzatmayan adamların ölümüne topun önüne atlamaları da gözden kaçmadı :d

Oyun kötü olsun allah aşkına rizeye saplamak paha biçilemez. O kadar maç oynadık yıprandı çoğu topçu

Köyü oyun ama 3 puan güzel. Bu maç özelinde şu kötü bu kötü den ziyade takımda iyi olan yoktu. Kalite ile bir şekilde kazandık. Asıl mesele Kaan orta sahada oynamadığında ortada çok geçirgen oluyoruz. Ziyech hazır değil. Zaha defansif katkısı çok belki ama kendisinden asıl beklenti hücum artık ligde skor yapmaya başlamalı. Kerem boş kaleye atmalı. Abdülkerim sol bek olmaz oraya Kazımcan'ı koymalıyız devre arasına kadar yerli için. Kaan orta sahada daha iyi. Yine Kaan olmadığı zaman Eyüp Aydın denenmeli bence Oliveira gol atsa bile onun dışında sahada yoktu.
Abdülkerim çok iyiydi

Oliviera golu atamasaydi küfürü yerdi sağdan adam geliyordu.

Kendi açımızdan ligin en zor deplasmanlarından birini geçmiş olduk. Yalnız rize bu sene iyi takım kurmuş hocalarıda iyi oyunuda çirkefleştirmediler nasıl olduysa, şimdi yine şampiyonlar ligi dönüşü hatay ve sivas deplasmanlarımız var onlarıda atlatabilirsek kadıköyde 1 puan bize yeter. 2.yarı fikstür lehimize şikecilerin fikstür terse dönücek.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köpek gibi oynadılar ama avucunu yaladilar. Bunlar bu sezon daha böyle bir maç çıkaramaz. O İlhan palut denen yavşak da bitti.

skor ve oyun farketmiyor cl'de oldugumuz sürece yeter ki kazanalim, önemli 1 galibiyet, tebrikler aslanar

Geri
Üst Alt