Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.506
- 38.893
- 3.798
İcardi'yi 2 kişi tutuyordu. Açı dar olsada vurması doğruydu orada çünkü 2. oyuncu İcardi'yi marke etmişti.tete kaleye vuracagına icardiye cevirse %100 gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi'yi 2 kişi tutuyordu. Açı dar olsada vurması doğruydu orada çünkü 2. oyuncu İcardi'yi marke etmişti.tete kaleye vuracagına icardiye cevirse %100 gol
icardi kurtulmustuİcardi'yi 2 kişi tutuyordu. Açı dar olsada vurması doğruydu orada çünkü 2. oyuncu İcardi'yi marke etmişti.
Pozisyonda İcardi'yi 2 kişi marke etmişti. O yüzden vurması doğruydu dönen topu Kerem boş kaleye atmalıydı.Sevmiyorum bu oglanı aynısını geçenlerde de yaptı, sonra beni banladınız ama haklıydım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdülkerim çok iyiydiKöyü oyun ama 3 puan güzel. Bu maç özelinde şu kötü bu kötü den ziyade takımda iyi olan yoktu. Kalite ile bir şekilde kazandık. Asıl mesele Kaan orta sahada oynamadığında ortada çok geçirgen oluyoruz. Ziyech hazır değil. Zaha defansif katkısı çok belki ama kendisinden asıl beklenti hücum artık ligde skor yapmaya başlamalı. Kerem boş kaleye atmalı. Abdülkerim sol bek olmaz oraya Kazımcan'ı koymalıyız devre arasına kadar yerli için. Kaan orta sahada daha iyi. Yine Kaan olmadığı zaman Eyüp Aydın denenmeli bence Oliveira gol atsa bile onun dışında sahada yoktu.
Kurtulamamıştı. Bir kişi önünde bir kişi de hemen yanındaydı şuttan sonra bıraktılar.icardi kurtulmustu
Çok iyiydi ama sol bek olmaz orada çok rahat geçiliyor. Kazımcan'ı sol bek koyup onu kazanmak daha doğru devre arasıda yerli devam edecekse Rıdvan'ı falan almalıyız.Abdülkerim çok iyiydi