⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

emre aşık gibi bir adam bile saç ektirmiş vay anasını
saçlarımızın değerini bilelim baylar
yoksa emre aşıkta olsan ektiriyosun işte finalde

Penaltı verilmedi demişler ama Zaha'nın hafif müdahalesinde adam hemen düştü kendiliğinden. Golde ofsayt yok diyorlar, nasıl anladılarsa onu da. Attığımız golden önce bence de faul var ama bu faulleri bazem veriyorlar bazen vermiyorlar.
O pozisyona penaltı diyorlarsa Boey'in pozisyonuna da desinler o zaman

Her maç süper oynayalım üç beş atalım diye bir kural yok, bugün özellikle bu takıma karşı 3 puan almak iyi iş, hele takımımız çok yorgunken.

Golde yemedi topu çaldı. Sol bek olsun demiyomda angelinho oynamasin. Kazımda heyecan yapmasın mumkunse
Golden sonra çok rahat sağdan atıp solundan geçtikleri pozisyonlar vardı 2 defa. O yüzden diyorum yoksa Abdülkerim müthiş bir şeye dönüştü bize geldikten sonra düzenli bir şekilde yükselerek 90 milyonluk Gvardiol gibi bir adam oldu çıktı.

Rize deplasmanı her zaman can sıkıcı bir deplasman olmuştur.
Televizyonda izlerken bile kamera açısı insanı daraltır.
Galip geldiği için bütün takımı ve hocayı kutlarım hele ki şampiyonlar Ligi’nde üç gün önce o performansı gösterdikten sonra buradan galip gelmek ayrı bir anlam taşıyor

Her maç süper oynayalım üç beş atalım diye bir kural yok, bugün özellikle bu takıma karşı 3 puan almak iyi iş, hele takımımız çok yorgunken.
24668.jpg

@Emre Zeytinli Haluklar saçmaladı Apokerim'in golden önce yüzde yüz faul diye açtılar bende "nasıl ya" dedim baktım geri sarıp tekrar , nizami şarj omuzla bana göre (son anda ama nizami bana göre)

sol bek sag bek rezalet oynuyor
demirbayla mertenste cok kötü

zaha faul almaya calısıyor rakip cok kapanıyor bişi yapamıyor ama pasları iyi

icardiye gelse yazacak ama topla bulusturamadık
Boey mi rezalet oynuyor?
icardi kendısıne sövdü o pozisyonda

icardiyle ters düsen takımdan gider
İcardinin de şeyi tete ye kalkıyor sadece kereme filan gıkı çıkmıyor
Çocuğun özgüvenini yok edecek.
O pozisyonu tekrar izledim pas verse rakip pas arası yapması çok muhtemeldi.

torrera-ayhan orta sahasının dışında olmuyor. kaan orta saha olunca torrera dah çok hucum prese katılıyor ve daha etkili oluyoruz
Evet onun dışında orta saha çok geçirgen oluyor. Devre arası Oliveira, Ndombele'den çıkıp Nelsson'dan da kaynat yaratarak oraya yerli devam edecekse Salih Özcan'ı etmeyecekse 6-8 no bir yabancı alınmalı Parades, Amrabat tarzı.

Artik birde erken gol atsak böyle son dakikaya kadar oturup kalkmayiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 pastan golü atamadık - icardi sağa boeye bırakmadı soluyla zayıf şut attı.

fişi çekerdik bunlarla.

ama genel olarak evet ilk yarıdaki dan dun paslardan ikinci yarı olabildiğince ayağa pas- akıllı top kullanan bir kaan ayhan (dikine oynarken) çok farketti.

Boey mi rezalet oynuyor?

İcardinin de şeyi tete ye kalkıyor sadece kereme filan gıkı çıkmıyor
Çocuğun özgüvenini yok edecek.
O pozisyonu tekrar izledim pas verse rakip pas arası yapması çok muhtemeldi.
boey cok kötü oynadı

rize şu mucadelenin 4 te 1 ini febeye karşı oynamadı.Bırak hücumu yarı sahayı geçmediler.Bu aşağlık takıma karşı kötü oynarken galibiyet almak çok güzel.İnşallah üme düşerler tekrar

Geri
Üst Alt