Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef kripto febeli mevcut forumumuzda bencede.Onların sevdiklerine selamlarımı yolluyorumBu arada forumdan maç takip edilmez. Ofsayttan yenen golde bir bakayım dedim izlediğim halde. Buz gibi gol yazan mı ararsın, ofsayt yok yazan mı ararsın kafayı yersin o an.
Penaltı pozisyonunda adam kendini atıyor. Attığımız golde bu gün ilk yarıda olsun 2. yarıda olsun o tarz pozisyonların hiç birine faul çalmadı hakem.Penaltı verilmedi demişler ama Zaha'nın hafif müdahalesinde adam hemen düştü kendiliğinden. Golde ofsayt yok diyorlar, nasıl anladılarsa onu da. Attığımız golden önce bence de faul var ama bu faulleri bazem veriyorlar bazen vermiyorlar.
Evetİlk yarıda mı oldu? İlk yarıyı izlemedim, yorum yapamıyorum.

Ilk yaridaki kalan 9 macta sadece iki istanbulda disinda mac gozlemledim, hatay ve sivas
@Hayri Cund bu muhim tahlili yorumlar misin ?
Icardiyi profil foto yapma yegenim twitterdaHarika bir galibiyet. Galatasaray düşmanı Rizepspora daha fazla atmak gerekirdi ama bu skordan razıyız hiç sorun değil. Sergio Oliveira bu takımın 8i dedik hep formayı artık aldı. Tete girer girmez harika etki verdi. Ziyech ve Kerem yine çok etkiliydi. Sanchez ve Abdülkerim tarihin en iyi tandemi. İcardi, Boey ve Torreira çok iyi mücadele verdiler. Tebrikler GalatasarayımEkli dosyayı görüntüle 224035
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazıları faul veriyor bazıları vermiyor, bu faul mu değil mi anlamadım. Ama penaltı ve ofsayt pozisyonlarını sallıyorlar, alakası yok ikisinin de. Biri de VAR çizgi çekmedi yazmış, çizgi vardı. Algı yaratmakla ilgili bir konu.Penaltı pozisyonunda adam kendini atıyor. Attığımız golde bu gün ilk yarıda olsun 2. yarıda olsun o tarz pozisyonların hiç birine faul çalmadı hakem.
Keramettin bu dikkat ceken tahlilim karsisinda sessiz su andaÖnemli bir teşhis