⚽ SL 23/24 H:10 | Rizespor 0-1 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Cok kritik bir galibiyet. Ancak bu kadar guzel olabilirdi. Manu, Besiktas, Bayern, Rize derken sadece Bayern'e kaybetmemiz muhtesem birsey. O maci da muhtesem mucadele ederek kaybettik.

Helal olsun takima, biraz da futbol sansi bizde olsun, kotu oynarken kazanalim. Ama gercekten bu maci kazanmak FB'ye de agir bir darbe oldu. Onlarin rakipleri zayif olsa da Trabzon ve Adana maclari var, orda puan kaybedip bizi de yenemezler ise dagilmalari olasi.

Bu macta tum rakiplerimiz cok umitliydi, boyle sinir bozucu kazanmak harika.

Daha geçen hafta Hacıahmet'in Torreira'ya yaptığı penaltıyı iptal ettiler önce topa müdahale ediyor diye. Apo'nun daha temiz hamlesine feryat figan ediyorlar. Bir an faul zannettim ben de diğer açıdan gördüğümde. Koç çok ciddi bütçe ayırmış bu sezon troll işine.

Hocama tebrikler.En azından skoru almak için Demirbay, Mertens ve Angelino'yu çıkarıp(maç başlangıç planı tutmayabilir) gecikmeden müdahale etti ve 1 puanın bile zor olduğu oyunda primle desteklenmiş gıcık Rize deplasmanin da 3 puanı aldı.Herkesi mort etti.Lütfen artık kimse Demirbay+Angelino oynasın demesin, Eyüp Aydın oynasın orta saha,sol bek razıyım.

kitapsızlra bak yav

Kötu oynadik diyoruz da rize gibi bize bilenmis bir takima karsi deplasmanda, ki itler iyi mucadele etti

Xg: 0.44-2

Şut: 11/3- 21/5

Rcs: 20-34

Yani makasi baya bi açmişiz

Ulan araba kullanıyordum maç sırasında yarım yamalak izledim pozisyonları... Ne diyor bu troller aslı astarı yoktur eminim de...

Sezonun ikinci yarısında 7-8 atıp morallerini sıfırlayıp kümeye yollayalım şunları.

biz 10 maçın 6sı deplasman 4ü istanbul dışı. CL dönüşü istanbul dışı 2 deplasman

fb 10 maç 5 deplasman 3 istanbul dışı. köyferans dönüşü istanbul dışı 1 deplasman
Zaten ilk yarı fikstürünü arayı açmadan geçelim ikinci devre lehimize dönecek olay.O yüzden skoru almak, rakibi baskı altında tutmak çok önemli.Devre arasında da orta saha ve sol beke gerekli takviye olursa momentum tamamen bize geçer, Fener 'in 10 yıla varan şampiyonluk stresi de sonlara doğru iyice oyuna yansır.

Faul bile olmayan pozisyona açıklama yayınlamaları takdire şayan. İyi oldu. Böyle kudurtucu galibiyetlerin hastasıyız.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Rize deplasmanı her zaman bizim için zor geçmiştir Şampiyonlar ligi dönüşü ayrı zor geçecekti futbol olarak çok beklentim yoktu tüm takımın eline sağlık kağıt üstünde sene başı 1 puan yazılabilecek deplasmandan 3 puanı aldık dönüyoruz.

Geri
Üst Alt