SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Son yillarda gordugum en igrenc hakem performansiydi maci ali koc yonetse utanir ilk penaltiyi vermezdi

Rezil kopekler beter olun insallah haftayada demirspor saplar bellerini dogrultamazlar pendik pasa rize yenmekle bu isler donmuyor

Sameti 10 dakika ıslıkladılar lan mal herif. Aspordaki herifler tam gerzek

Becao ve dickci ne zaman donuyor

Sent from my iPad using GSCimbom Forum

Hakeme fena giydiriyor Tolga. Maça Fener'i çok net hakem ortak etti, Trabzon'un farkı açma noktasında Zorbay izin vermedi dedi.

1699123843649.webp

Zafer kaçış filmi vardı. Hakem nazi takımını açık açık kolluyordu. Filmdeki Hakem zorbay ve meteden daha tarafsızdır.

Ekli dosyalar

• IMG_20231104_213556.webp
    IMG_20231104_213556.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 30
Yok mu bir savci su maca bir goz atacak? Bundan oncekileri gectim, unuttum. Su mac nasil aciklanir? Mete ve Zorbay aldiklari talimat geregi hic cekinmeden 4 gole etki ettiler. Bunun canli yayinda milyonlarin onunde soygun yapmaktan farki yok.

Erman ben o penaltıyı hayatta yapmam diyor.
Dayı senin gözün katarakt olmuş çocuğun yapabileceği bir şey yok herif öne doğru belinden yukarı çekip dengesini bozuyor sonra da geriye doğru itiyor bu pozisyonu yaşayıp itilen ada nasıl ayakta kalsın.
Üzerine de yerden müdahelesi de yok direkt bunun apış arasına ayağını sokan bir tane futboldan men edilmesi gereken her ay çetnik selamı veren herif va.

Beyler bide cozemedigim rakip yarım metre iceri girdi diye penalti tekrari dunyanin neresinde var. Kaleci cikarsa tekrarlaniyor

Israrla neden haksızlık savunuluyor normal ülkede bu hakem bir daha hakem olamaz.Soruşturma açılır.

Geri
Üst Alt