SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Balonlar anadolu takimi yenince bir taraflari kalkti

Ister 3 at ister 5 at anadolu takimina ama ts yi bile yenemiyorsunuz. Derbide size 4 tane cakalim da gorun siz.

Saniyorlar ki galatasaray kotu top oynuyor. Ulan sizin 3 4 atmak icin bir tarafinizi yirttiginiz takimlari bizim takim kaale bile almiyor. Takmiyorlar o yuzden sampiyonlar liginde full konsantre iken dandik anadolu takimlarina capalamiyoruz.

Simdi sizde gercegi gordugunuze gore kim sampiyon olacak gercegiyle yuzlesin.

MActa dzeko dedem var mıydı yav.
Önünü filan acmadilar ondan sahada yok oldu herhalde.

Ya Erman hakemi satan kimmiş. Adamın gözünün yine bakarak yere vurdu herif sövdü lan baktı sadece baktı. 1 metre yanında.
Kendini satan adamı aklamaya çalışma

Balonlar anadolu takimi yenince bir taraflari kalkti

Ister 3 at ister 5 at anadolu takimina ama ts yi bile yenemiyorsunuz. Derbide size 4 tane cakalim da gorun siz.

Saniyorlar ki galatasaray kotu top oynuyor. Ulan sizin 3 4 atmak icin bir tarafinizi yirttiginiz takimlari bizim takim kaale bile almiyor. Takmiyorlar o yuzden sampiyonlar liginde full konsantre iken dandik anadolu takimlarina capalamiyoruz.

Simdi sizde gercegi gordugunuze gore kim sampiyon olacak gercegiyle yuzlesin.
Yav cogunun kalecisini defansini satın alıyorlar zaten öyle yeniyorlar. Biraz mücadele eden takımı görünce sasirdilar

5.webp

Livakovic trabzonun 4. isabetli şutunu tuttuğunda maç 0-3’tü :))
fenerin ilk isabetli şutu 2. yarıda mı neydi
İsmaili kahraman yaptılar ama normalde çok batıran biri, her maç kırmızı görmesi lazım diyordum, azcık top oynayan rakip olunca hemen kızardı
Dzeko, Tadic ilerleyen haftalarda yaştan dolayı patlar diyordum, patlamaya başladılar
İsmail tek stoperi Sameti çıkararak oyunculara başınızın çaresine bakın, ben sizi kurtaramam mesajını vermiş oldu
Özellikle yabancılar bunu yemez
İlerleyen haftalarda dağılacaklar ama hakemler zorla ittiriyor
Bakalım nereye kadar

2 uydurma penaltı, 1 uydurma tekrar, trabzonun sayılmayan 2 golü falan var ama aslında hakrm çok önce başlamıştı
fener defansının Onuachuyla başedemediğini anlayınca karşılıklı her küçük temasa faul vermeye başladı, yoksa daha ilk yarıdan 3-4’e gidebilirdi maç
Vermediği sarılar falan zaten cabası

Gerginlikle göremedim ts nin 4.golu iptal gerekçesi ve fenerin penaltı tekrar gerekçesi olarak ne gösterdi ?

onuachuyu bile tutamadi bunlar

eger bay oynarsa bunlari dagitir

Erman söyledikleri doğru zorbay küçük yemeye çalıştı VAR da olan Mete Kalkavan , tehlikeli ve namussuz biri !

Geri
Üst Alt