- 17 Eylül 2018
- 20.949
- 23.786
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun gibi sürüsüyle örnek
maçı bitirmeyecekti şeref yoksunu
Yav cogunun kalecisini defansini satın alıyorlar zaten öyle yeniyorlar. Biraz mücadele eden takımı görünce sasirdilarBalonlar anadolu takimi yenince bir taraflari kalkti
Ister 3 at ister 5 at anadolu takimina ama ts yi bile yenemiyorsunuz. Derbide size 4 tane cakalim da gorun siz.
Saniyorlar ki galatasaray kotu top oynuyor. Ulan sizin 3 4 atmak icin bir tarafinizi yirttiginiz takimlari bizim takim kaale bile almiyor. Takmiyorlar o yuzden sampiyonlar liginde full konsantre iken dandik anadolu takimlarina capalamiyoruz.
Simdi sizde gercegi gordugunuze gore kim sampiyon olacak gercegiyle yuzlesin.
+ İlk yarı ismaile 3 sarı var irfana var son dakika osai kendini atıyor sarısı var atılmıyor ben hayatmda bu kadar aleni şerefsizlik dönen bir maç izlemedim.
Ilk haftalarda fazla penaltı kazanmadılar, demek ki bu sezon tamamen zor maçlara saklamışlar penaltıları geçen sene edindikleri tecrübe ve deneyimlerden sonra.
Mümtaz amcami izlemeye gidiyorumAy ay ay ay kanarya kuşunun tüylerini yoldular!! Cik cik cik cik!! Aha aha haha! Ay ayol tutmayin beni kolbasti oynicam