- 27 Ocak 2010
- 59.426
- 31.027
- 3.523
Fb kale arkadında taraftarın bir kısmı toplu olarak thsihrt giymiş kalp karofigrefisi için
Kırmızıya alerjiden dolayı beyaz kalp yapmışlar
Kırmızıya alerjiden dolayı beyaz kalp yapmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pepe ye sövdük
Gibi fazlaIrfan hala it gibi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Önde pres yaptığın zaman arkada ağır oyuncuların varsa ayakları da kötüyse hem dönen toplarda hem geçişlerde büyük sıkıntı yaşıyorsun stoper sakatlıkları olmasa fener kazanırdı demiyorum ama oyun olarak nispeten bir üstünlük kurardı diye düşünüyorum.Ben sakatliklara baglamiyorum oyunu. Hucum hattinda eksikleri yok. Ilk defa disli rakiple oynuyorlar ve sonuc malum.
Hiçbir şey olmazLan niye bu kadar geri çekildiniz salak mısınız
Sakatlıktan çok adamlar pres yapan, alan kapatan ayağı düzgün bir tane takımla oynamadı. Avrupa maçlarında 10 dakika baskı yapan takımlara karşı bile kaç dakika can çekişiyorlardı. Sakatlıklar tabii ki etkilidir ama oyunlarını sınayabilecekleri bir takım hiç olmadı. Mental olarak da çok zayıflar zaten. Biz tüm maçlarımızı kazandığımız sürece şampiyonuzYalnız iki sakatlıkla çöktü fbnin futbolu. Bu oyun ağır ayağı kötü stoperle oynanmıyor. Biz de Nelsson ile oynasaydık şimdiye kadar şu an olduğumuz yerde olamazdık
Döner mi burdan ?
takımı alkışlıyorlar
haftaya adanaya da kaybetsinler ertesi hafta görürüm bunları kadıköyde