SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Fb kale arkadında taraftarın bir kısmı toplu olarak thsihrt giymiş kalp karofigrefisi için
Kırmızıya alerjiden dolayı beyaz kalp yapmışlar

tabutcular-tabut-ta%C5%9F%C4%B1ma-funeral.gif

Tadic geldiğinden beri ne oynuyor bunlarda

Yahu bunları götüren 2 isim var

Fred ve Dzeko

Biri sakatlandı gitti diğeri de performansını sürdürümez

Daha çok puan kaybedecekler

takımı alkışlıyorlar

haftaya adanaya da kaybetsinler ertesi hafta görürüm bunları kadıköyde

Ben sakatliklara baglamiyorum oyunu. Hucum hattinda eksikleri yok. Ilk defa disli rakiple oynuyorlar ve sonuc malum.
Önde pres yaptığın zaman arkada ağır oyuncuların varsa ayakları da kötüyse hem dönen toplarda hem geçişlerde büyük sıkıntı yaşıyorsun stoper sakatlıkları olmasa fener kazanırdı demiyorum ama oyun olarak nispeten bir üstünlük kurardı diye düşünüyorum.

Ama söylediğine genel olarak da katılıyorum fb nin maks çıkabileceği yer burası oyun olarak rakipler zorlaştıkça ve oyunları ile ilgili defoları çözüldükçe düşecekler bu kesin

Yalnız iki sakatlıkla çöktü fbnin futbolu. Bu oyun ağır ayağı kötü stoperle oynanmıyor. Biz de Nelsson ile oynasaydık şimdiye kadar şu an olduğumuz yerde olamazdık
Sakatlıktan çok adamlar pres yapan, alan kapatan ayağı düzgün bir tane takımla oynamadı. Avrupa maçlarında 10 dakika baskı yapan takımlara karşı bile kaç dakika can çekişiyorlardı. Sakatlıklar tabii ki etkilidir ama oyunlarını sınayabilecekleri bir takım hiç olmadı. Mental olarak da çok zayıflar zaten. Biz tüm maçlarımızı kazandığımız sürece şampiyonuz 🙏

Geri
Üst Alt