- 24 Temmuz 2021
- 12.809
- 5.004
- 663
Müthiş bir taktisyen, oyun okuma ve değişiklik tercihleri efsane…
Seviyeniz buDefol çöplüğüne…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş bir taktisyen, oyun okuma ve değişiklik tercihleri efsane…
Seviyeniz buDefol çöplüğüne…
Alla halla sene basinda iyi oynuyorlardi kotumu diyelim ama soyluyordukda iyi futbol yok sadece skor var diyorduk elli kere jantin uzerinde gidiyorlar bir yerde lastik patlayacak da dedik patladidaGeçen sene başlarında Fener'in Jesus'unu yere göğe sığdıramıyordun sanki.
Tetenin asistini yedi. İcardiye gelse net goldü o pozisyon . Ulan beni çıldırttı. Artık yedeğe gecsinKerem'in o futbolla 80 dakika sahada kalması Galatasaray'a ihanettir.
Aynen ve abudlkerim solbek oynamayı sevmiyorum dediDefans tercihtir oyuncu çıkartacaksan olmuyor gibi yapıp hiç oynatmayacaksın. Morali oynamamaya göre daha da kötü olur.
Bence hiç oynatmamalıydı. Abdulkerim de solda tribe giriyor.
Evet katiliyorum Kereme bir mola sartKemalim öndeyiz.
Maçı 110 dakika izledim kardeşim hiç merak etme. Yorumum Kerem 'i çıkarma konusunda çok çekimser bir hocamızın oluşu ile ilgili. Kerem Ziyech ile birlikte oyundan çıkarılmalıydı.
Bittikkkkk
Kötü oyunun sebebi bu olamaz dimi çok çok daha fazla pozisyon verdiğimiz bir sürü iç saha maçımız oldu.Sorun hücumdaki kabızlık,her kes statik ve ayağa oynuyor çok iyi oynamasada bir tek Ziyech rakip arkasına toplar attı.Stoper tandemini bozdu Allah'tan rakip kasımpaşaydı değişiklikler aslında maçı verdi ama dediğim gibi rakip kötüydü mesela bugün rakip adanademirspor olsaydı ne olurdu
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene de Okan hocaya sallayıp, Jesus'u yere göğe sığdıramıyordunuz. Şampiyon olunca kayboldunuz. Bu sene de Fener'i sürekli övüp hocaya sallıyorsunuz. Umarım sonu yine aynı olacak.Alla halla sene basinda iyi oynuyorlardi kotumu diyelim ama soyluyordukda iyi futbol yok sadece skor var diyorduk elli kere jantin uzerinde gidiyorlar bir yerde lastik patlayacak da dedik patladida
Bizde rolantida mac secerek oynuyoruz