⚽ SL 23/24 H:11 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Kasım

Geçen sene başlarında Fener'in Jesus'unu yere göğe sığdıramıyordun sanki.
Alla halla sene basinda iyi oynuyorlardi kotumu diyelim ama soyluyordukda iyi futbol yok sadece skor var diyorduk elli kere jantin uzerinde gidiyorlar bir yerde lastik patlayacak da dedik patladida

Bizde rolantida mac secerek oynuyoruz

Alınan transferler yeterli katkı vermiyor. Yani duzelirler mi , belirsiz. Puan olarak muazzam konumdayiz. Oyuncular katkı verdikçe daha da iyi olacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defans tercihtir oyuncu çıkartacaksan olmuyor gibi yapıp hiç oynatmayacaksın. Morali oynamamaya göre daha da kötü olur.

Bence hiç oynatmamalıydı. Abdulkerim de solda tribe giriyor.
Aynen ve abudlkerim solbek oynamayı sevmiyorum dedi

Bu febenin yancısı adana demiri yendi.Bayada formdalardi. Ayrıca bizde daima ters gelme durumları var.Zaha ve ziyech yavaş yavaş kendini buluyor çok.sukur.Kerem git gide daha kötü oynuyor.Kornerden yediğimiz gol yine boey kerem işbirliği. Onun dışında da pozisyon vermedik.Okan hoca apo sanchez tandemini bozmayalı.sol beke Bir çözüm bulmalı

Kemalim öndeyiz.

Maçı 110 dakika izledim kardeşim hiç merak etme. Yorumum Kerem 'i çıkarma konusunda çok çekimser bir hocamızın oluşu ile ilgili. Kerem Ziyech ile birlikte oyundan çıkarılmalıydı.
Evet katiliyorum Kereme bir mola sart

Fenerin arka bahçesi olan bu takımların, şahsen ben kesinlikle teşvik primi aldığını düşünüyorum. Zaten çoğunun başkanı ya fenerli, ya fener kongre üyesi, yada koç ile iş yapıyor. Galibiyet primini dolaylı yollar ile küçük şikeci takımlara vermek hiç de zor birşey degil. Bize karşı ligde kalma maçıymış gibi mücadele etmeleri, ve fenere karşı sallana sallana oynamaları hiç de normal değil.

Fener'e de boyle olumune oynuyorlar mi lan bunlar?? Gecen hafta Rize, bu hafta Kasimpasa. Fener'in formasindan daha guzrl Fener formasi yapmis adamlar 😁😁

Bugün mhk de yaşananlar şaibeli hakemler ve bizim maçımız ali koçun canlı yayına bağlanması kesinlikle tesadüf olamaz burada hiç iyi niyet yok resmen galatasaraya operasyon çekiliyor futbolda değişik zamanlar bizi bekliyor olabilir

Stoper tandemini bozdu Allah'tan rakip kasımpaşaydı değişiklikler aslında maçı verdi ama dediğim gibi rakip kötüydü mesela bugün rakip adanademirspor olsaydı ne olurdu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü oyunun sebebi bu olamaz dimi çok çok daha fazla pozisyon verdiğimiz bir sürü iç saha maçımız oldu.Sorun hücumdaki kabızlık,her kes statik ve ayağa oynuyor çok iyi oynamasada bir tek Ziyech rakip arkasına toplar attı.

Takım baya bitik bir görüntü veriyor ama gene de kazanarak gitmek çok önemli. Yani rakiplerin bu kadar vasat olduğu bir sezonda güç bela kazanılan maçlara anlam veremiyorum, takım bir türlü ritm bulamıyor. Bu sezon savunma oyuncularının sırtına binmiş gidiyoruz, ön taraf gerçek bir kaos. Icardi de olmasa ne olurmuşuz bilmiyorum. Tete ve Sergio sonradan oyuna giriyorlar, katkı bekliyorsun takıma enerji katmalarını bekliyorsun, ama neredeyse her topa dokunuşlarında zarar veriyorlar, inanılmaz. Kerem'in 1 iyi hareketi varsa 4 tane zararlı hareketi var, bu nasıl bir takım abi anlayan bana anlatsın.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve istisnasız her 2. Yarı başında çok ama çok kötüyüz.
Ayrıca ilk Yarı gayet iyi oynadık top hep bizdeydi sadece pozisyon uretemiyoruz hoca buna bir türlü çözüm bulamadı.

Alla halla sene basinda iyi oynuyorlardi kotumu diyelim ama soyluyordukda iyi futbol yok sadece skor var diyorduk elli kere jantin uzerinde gidiyorlar bir yerde lastik patlayacak da dedik patladida

Bizde rolantida mac secerek oynuyoruz
Geçen sene de Okan hocaya sallayıp, Jesus'u yere göğe sığdıramıyordunuz. Şampiyon olunca kayboldunuz. Bu sene de Fener'i sürekli övüp hocaya sallıyorsunuz. Umarım sonu yine aynı olacak.

Geri
Üst Alt