⚽ SL 23/24 H:11 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Kasım

şampiyonluğu alacağımız LİDERLİĞİ aldık inş.

Her hafta ayni eziyet ya her lig macinda hevesli hevesli aciyorum maci iyi kotu takim biraz daha birbirine alisicak bi 11 olusmaya basladi hazir olmayan oyuncularin formu yukselcek vs derken macin sonuna ondeyiz bari boyle bitsede kurtulsak eziyetiyle geciyor

Biraz hocanın çözüm bulması lazım her hafta zor böyle.Haftaya çok zor deplasman var ki ilk defa kayip olabilir diye düşünüyorum bu sene.

Abdülkerim'i stoperden sol beke koymak resmen intihar.Bi daha böyle bir çılgınlık yapmayalım pls

Takım 2-1 den sonra resmen sıçtı,rakibin gol atacağını unutuyoruz, biz değil sahadakiler geçmiş olsun

Kimse kusura bakmasin laf etmedik sustuk
Ama buraya kadar
Kral ciplak
Lastikte patlak
Kasimpasa gibi takima zar zor gol atmakta nedir
Bugun olmasa yarin yarin olmasa oburgun
Son dakika yiyip oturacagiz asagi su ana kadar oynadigimiz futbol sampiyonlugu zerre haketmiyor

Gecen seneki Fener gibiyiz oyun yok bala gote kazaniyoruz sonumuz hayir ola

fener max 30 35 dk top oynayarak skor alıyor kekolar biz 40 şut atalım ki 2 gol olsun
Fenere karşı oynanılan oyunla bize karşı oynanılan oyun bir değil hocam. En basiti kasımpaşa, fenere karşı bugünkü mücadelenin yarısı kadar oynamadılar. İyi yada kötü oyundan bağımsız durum böyle

Fenere bile isteye maç satanlar, ruhları çekilmiş gibi oynayanlar, ısrarla uzun top değil kısa pas yapmaya çalışanlar bize gelince aslan kesiliyor. İtirazlar, oscarlık numaralar, sert hareketler. Bu devran elbet döner, sizi besleyen Ali Cabbar'ınız ilk sizi satar, o zaman inşallah yargı da sizinle görüşür.

oyunu soğutamıyoruz 90dk geçiş oyunu oynanır mı?Rakiplere öyle açıklar veriyoruzki böyle olmaz.Bireysel yetenek olmasa patlar bu taktik.

Nelsonun gonlü olacak diye bütün defans bozuldu,sanchez üzerinden geriden kurulan oyun bitti.tesekkurler okan buruk bu boktan oyun ve tercihler icin.

Bu arada çok laf etmeye gerek yok, 1 senedir hemen hemen derbi hariç her maçta böyle oynuyoruz, bu takım set oyununu oynayamiyor, isimler değişiyor ama yok. Maalesef böyle de devam edecek sezon sonuna kadar

Takım 3'lüye bile isteksiz gidiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın pas yapamaması çok büyük bir sorun. Yok yani pas yapamayacak yak nda değiliz nasıl böyle telaşlı oluyorlar anlam veremiyorum.

Geri
Üst Alt