SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Ads nin bu mallığıyla berabere bitmesi müthiş olur ben anlamıyorum fbnin iki maçını izleyen pasla çıkılmaması gerektiğini anlar ama hâlâ daha pasla çıkıyorlar bize gelince de otobüsü çekip beklerler sonra da fb seri yaptı ulan bize de pasla çıksalar 10 da 10 da yaparız 20 de 20 de

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertaç olmasa febe en az 3 gol atmıştı. Bu ne biçim ads böyle

Bu adanaya ne olmuş böyle ? Sezon başı avrupa maçlarında fişek gibi top oynuyorlardı. Çok kötüler çok nerde bizim oynadığımız rize hatay nerde bunlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın ilk yarısının son 15 dkaını izledim.

Fener kesinlikle top falan oynamıyor. Bunlar devre arasına kadar eğer biz aptallık etmez isek havlu atarlar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupada olunca hakemler cezayı kesiyor crespoya burada ise bacagı kırsa kart yemiyor

bu balon fb de bitmiş valla rakipler satmaz hakemler kollamaz ise puan filab alamazlar leş gibi oynuyorlar

Belhanda denyosu her topu geri atıyor. 1 tane dzekoya süper pas attida Allah'tan atamadı.

Boyle geriye oynayan heriflerden nefret ediyorum

Allah'tan şu son 2 maçı kaybettiler de ritmleri bozuldu, yoksa o havayla devam etseler, bu maçta da ilk yarıdan 3'lük ederlerdi. İlk yarıda Ads sadece 1 şut atmış , bunlar 13. Sorsan ligin dişli takımı anasını satıyım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim Hatay macina benziyor, tek farki Hatay tek geldi atti, ADS kacirdi. Bizim sansizligimiz.

Ama ADS'yi en son 2 ay once izledim, cok cok daha iyilerdi. Bunlar bu macta 1 puan alirlarsa buyuk basari olur.

Saha ise bir tarla daha, Turkiye futbolu gercekten utanc verici.
bızım macla alakası yok

Resmen sike yapan takim gibi sacma sapan top dolastiriyorlar lan sisirin nianga donen toplara basin trabzon macini hicmi izlemedi bu hoca bu yuzden yabanci hocadan nefret ediyorum neyin pas oyunu

Rakibin gecen hafta paspas olmus izle aynisini uygula oynadin pas oyunu noldu topu cikaramadin sanki elinde xavi iniesta var ikinci yari kazanir fener cok rahat

Stombouli direk girmeli belhanda cikmali

Maçın ilk yarısının son 15 dkaını izledim.

Fener kesinlikle top falan oynamıyor. Bunlar devre arasına kadar eğer biz aptallık etmez isek havlu atarlar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anadolu takımları böyle maçları ikram etmeye devam ederlerse zor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu zeminde rakibin çeyrek kalitesi elindeyken geriden çıkamayıp zorlayan takımda kötü niyet ararım. iyiniyet olsa insan beceremiyoz diye korkudan şişirir, para vermeyince sırf reklam için oynuyor hırtlar.

Geri
Üst Alt