SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Cengiz milli aradan sonra oynayacakmış. Bir daha sakatlandı muhtemelen. İrfan yetişmezse Emre Mor oynar
ya şu maçta ne güzel osayi de olmayacaktı. ikinci sarıdan atamadı hakem.

şu heriflerin en büyük olayı bence iki beki yau.

bu arada maç acayip şekilde "en kötü, en eksik halimiz ile ligin en zorlu anadolu deplasmanından çıktık eaabiee yeeaa" maçına döndü gibi. boş yere fb'y moral olacaklar yine yau öff.

bu arada maç acayip şekilde "en kötü, en eksik halimiz ile ligin en zorlu anadolu deplasmanından çıktık eaabiee yeeaa" maçına döndü gibi. boş yere fb'y moral olacaklar yine yau öff.
öster-ferdi daha iyi bek ikilisi. sahtekar dananın oynamasında çok mahzur yok

Ads defansif olarak kötü takım

Yani hücum yaparken arkayı çok boşluyorlar. Ama Ludo maçında beraberlik olursa bu maçta da puan kaybı olur gibi

Valla sanmıyom. Tam kadro olsalar bile zorlanacakları bir maçtı. Bence Bayern-Hatay-Ludogorets-Ads maçlarından 0 galibiyet çıkacak büyüklere.

Valla sanmıyom. Tam kadro olsalar bile zorlanacakları bir maçtı. Bence Bayern-Hatay-Ludogorets-Ads maçlarından 0 galibiyet çıkacak büyüklere.
gs= bayern 0, hatay 3

fb= ludo 3, ads 1

yarın imzalardım.

bu skorlar bizim hedefimizden bir mm saptırmaz ama fb'yi kaosa sürükler.

gs= bayern 0, hatay 3

fb= ludo 3, ads 1

yarın imzalardım.

bu skorlar bizim hedefimizden bir mm saptırmaz ama fb'yi kaosa sürükler.
Ludoyu yenmeseler iyi çünkü nordjalende yenildiklerinde 2. olup 2 ekstra maç daha oynayacaklar uefadan düşenlerle. O maçlar da 4 lig maçını etkileyecek.

Herkes fb'nin puan kaybini bekledigi icin fb kazanir
bu maçta hakem inanılmaz görev üstlenecek.

ama umrumda değil pek. TS maçı gibi beklentim 0 - çünkü futbol dışı her şey oluyor fener maçlarında genelde - ama umarım şaşırtır ADS ve hakemle beraber feneri yenerler.

bulabildiği en kaşar hakemi seçer yapay zeka bu maç için. kaybedecek bişeyi olmayacak ki fener'e gene el atacak

bulabildiği en kaşar hakemi seçer yapay zeka bu maç için. kaybedecek bişeyi olmayacak ki fener'e gene el atacak
programlanabilir her şey yer yöne çekilebilir.

hala her salı Canlı TV'de geçen maçların hakem puanları pozisyon ve raporlarıyla beraber verilip - sonraki haftanın hakem ataması olmalı

Bir taraflari kalkarsa ne olacagini cok iyi biliyorlar, Cimbom cakar :)

Bu hıyarlar Ryan Kent'i neden oynatmıyor merak ediyorum o takımın en iyi kanat oyuncusu herif bence.

Meler'i vermişler. Sonra daha kritik maçlara hakem bulamıyorlar
meler çocukluktan gslı diye her gs maçında sıkıntı yaşamamak için, tartışılabilecek gri pozisyonlarda gsyi doğrar. fb maçlarında ise fb'yi kollar. tek kötü yanı bu.

yani açık net bildiğim bir şey adamın gslı oluşu. basından ya da tevatür değil. komple tanıyorum herifi.

tek olumlu yanı ise, bariz gs lehine bir düdük varsa onu çalar (zaten kimsenin itiraz edemeyeceği), çalmamazlık etmez. ya da bariz fb aleyhine bir düdük çalınacaksa çalar hiç affetmez.

onun tek derdi "konuşulmamak".

yani başkaları gibi fb aleyhine bariz verilmesi gereken düdükleri çalmamazlık etmez. o yüzden iyi atama bence.

bu arada fener'in bu maçla ilgili nihai kadrosu ile ilgili haber var mı acaba?

Geri
Üst Alt