SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Adana’da sınırda topçu var mı ? Kesin gösterirler kırmızı da görme ihtimalleri yüksek.

Fb super okan hoca değil oyuncular oyuncu değilciler üzgün

Maç için ilk aklıma şey bu olmuştu. Son FB maçında golü yemek için neler yaptı da topu üç direk arasından geçiremedi Allahtan FB li oyuncular. Çok emin olmadıkça futbolcular için böyle laflar etmem ama bu herifteki sıkıntı çok bariz...

Ertaç' tan bahsediyorum, alıntı yapmamışım @Sergen Zeren

Arap Ciku ve Fred bu maça yetişebilir demiş

Arap Ciku ve Fred bu maça yetişebilir demiş
Yetişse bile ads satış yapmazsa rahat yener.Bu sene anadolu takımları garip oynuyor fenere karşı.Dijku da bir halt değil , bomba ama işte kimse fenerin üstüne gitmeyip , doğru oyunu oynamadığı için iyiymiş gibi gözüktü.

Yetişse bile ads satış yapmazsa rahat yener.Bu sene anadolu takımları garip oynuyor fenere karşı.Dijku da bir halt değil , bomba ama işte kimse fenerin üstüne gitmeyip , doğru oyunu oynamadığı için iyiymiş gibi gözüktü.
2.derece kasık yırtığı nasıl 2 haftada iyileşiyor saçmalık. Diğerinde ayak kırığı var en az 4 hafta sürebilir iyileşmesi

bir de yanlis bilmiyorsam bunlar daha tuprasa da gidecekler ilk yari

biz kayipsiz gidersek playoff ve 5 yildizi gündeme getirirler

Trabzon maçında tutmadı ama "aman bir tane daha maça sallanmanın ötesine gider işler" diye Zorbaydan daha acımasızı olur mu bilmem ama beklentim o yönde. Gerçi TS'den de bu kadar ayağı yere basan bir saha duruşu beklemiyordum net futbol olmamasına karşın ama umarım gene şaşırırım

tsye güvendiğimin yarısı kadar güvenmiyorum ads'ye o yüzden net bir şey diyemiyorum.Beraberlik de ok.

blabla-nkfvas-gif.224683

Aslinda feneri durdurmak cok basit.

Oyun kurgulari aynen böyle.

1. Orta sahada yüksek derecede pres yapip, karsi takimin top kayibina zorlamaktir.

2. Topa hakim olunca topyekün kanatlar üzeri ataklarini yürütüyorlar. Cizgiya sifira inip ya orta kesiyorlar ( o esnada bir kafa golü atiyor) yada sifira inip defansin arkasina topu sert bir sekilde kesip sert sutla gol ariyorlar.

Bunlarin oyun anlayisi bu kadar basit, ayda yilda ortadan gelmeye zorluyorlar olmayinca tekrar kanat hucuma geciyorlar.

TS bunu engellemeye calisti tam basarili olamadi kanatlari kapamayi ama ceza sahasinda bol oyuncu bulundurarak ortalari ve defans arkasi paslari engelledikleri icin bir türlü golu bulamadilar, ancak ceza sahasi dalislara iki penatli cikarabildiler.

Adana kanatlari kapatsin, ceza sahasina bol oyuncu koysun, sonra kontrollü atak yapsin bence cok net bir sekilde feneri yener.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Satış falan komik geliyor bana nedense, başkan belhandayı emreyi vs çağırıp salın mı dicek allah aşkına... Hakem ekstra çabaya girmezse adana maçı kaybetmez.

Aslinda feneri durdurmak cok basit.

Oyun kurgulari aynen böyle.

1. Orta sahada yüksek derecede pres yapip, karsi takimin top kayibina zorlamaktir.

2. Topa hakim olunca topyekün kanatlar üzeri ataklarini yürütüyorlar. Cizgiya sifira inip ya orta kesiyorlar ( o esnada bir kafa golü atiyor) yada sifira inip defansin arkasina topu sert bir sekilde kesip sert sutla gol ariyorlar.

Bunlarin oyun anlayisi bu kadar basit, ayda yilda ortadan gelmeye zorluyorlar olmayinca tekrar kanat hucuma geciyorlar.

TS bunu engellemeye calisti tam basarili olamadi kanatlari kapamayi ama ceza sahasinda bol oyuncu bulundurarak ortalari ve defans arkasi paslari engelledikleri icin bir türlü golu bulamadilar, ancak ceza sahasi dalislara iki penatli cikarabildiler.

Adana kanatlari kapatsin, ceza sahasina bol oyuncu koysun, sonra kontrollü atak yapsin bence cok net bir sekilde feneri yener.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2.ciyi biz de yapmaliyiz ama yapamiyoruz

Geri
Üst Alt