SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Adana'ya güvenmiyorum, içerde gaza gelip full hücum oynayacaklar bu da FB'nin isteyeceği bir şey oluyor. Dün ki Trabzon herkese örnek olmalı agresif ve boş alan bırakmayan aynı zamanda lüzumsuz top ile oynamayıp direkt oyun tercih eden takımlar FB'yi patates eder yok ben haldur huldur rakip kaleye gideceğim, kaleden oyun kuracağım dersen FB seni yener 2x2=4

Bundan dolayı beklentim minimum bu maçta.

Bu arada size tavsiyem fazla ümitlenmeyin. Hele bir de fener öne gecerse biter.

Adana 1 puan almak istiyorsa en az 2 atmak zorunda zira Adana'nın 2 golünü iptal edip Fener'e 2 penaltı hediye edip kaçan penaltıyı tekrar ettirebilirler. Sonra moral bozukluğuyla fişi kırmızı kartla çekmek isterler.

Iyi iyi boyle devam tum maglubiyeti samete yiktilar halen gercekleri goremiyor bu kerizler Hocalari yok cikin oynayin demis taktik teknik yok

Onachu gibi adam varsa ondan hava topu alamazsin becao da olsa alamazsin 10 topun 6 7 sini alir

Hava topuna cikmazsin top yere iner indigi yerde ferdi osayi ismail ve stoperlerle hemen basar topu alir ataga cikarsin trabzonu eksik yakalarsin

Kartalda bu zeka maalesef yok hoca degil
Symaznki nerdeydi Tadic ne yapti Dzekoyu sahada gormedim

Ne bir kanat binidrmesi ne bir 2 ye bir ne bir sut hic birsey yoktu ismail kenarda agliyordu bu kafayla haftaya samet oynamasin daha kotu yenilirler

Maça dair fazla bir beklentim yok, Belhanda kırmızı görebilir böyle maçlarda. Tek emin olduğum şey bu.

inşallah oynarlar tam iyileşmeden. arap amma panik olmuş ya maç sonunda böyle bir açıklama mı yapılır? yerine oynayacak oyuncuları direkt taca atmış oldu.
Valla araya milli ara ve 2 kadıköy maçı giriyor. O arada sakatlanıp oymasalar da fb alır zaten bu ikisini. O yüzden ads maçında oynamasalar daha iyi. Puan kaybı ihtimali yüksek çünkü.

Valla araya milli ara ve 2 kadıköy maçı giriyor. O arada sakatlanıp oymasalar da fb alır zaten bu ikisini. O yüzden ads maçında oynamasalar daha iyi. Puan kaybı ihtimali yüksek çünkü.
vallahi o açıdan bakınca çok haklısın.

fb-gs maçına kadar

fb sırasıyla:

ads D
MİLLİ ARA
karagümrük
sivas
bjk D
konya
kayseri D

gs sırasıyla:

hatay D
MİLLİ ARA
alanya
pendik D
ads
sivas D
karagümrük

oynayacak.

her iki takımın da derbiye kadar büyük ihtimalle içeride 3/3 yapacağını varsayarsak; onların kayseri deplasmanı ve bizim pendik deplasmanından 3er puan alma ihtimalimizin yüksek olduğu da bariz.

fb-gs maçına kadar bizim hatay ve sivas deplasmanları, fb'in de ads ve bjk deplasmanları puan kaybına yakın deplasmanlar olarak gözüküyor.

hatay ve sivas bizim için yenilmeyecek takımlar değil. yeter ki tam kadro ve konsantre olalım. ancak fb için tam kadro olsa bile bjk deplasmanı oldukça zor geçecektir. umarım ads deplasmanında da takılırlar ve derbiye min 4 puan önde gireriz.

İrfan Can da adaleden sakatlanmış deniyor. Arap yanlış kondisyon bastı muhtemelen
bizim yaşadığımız sakatlıkların neredeyse tamamı darbeye bağlı oldu (zaha ve ziyech zaten sakat gelmişti)

(icardi - djiloboji/ghezzal)
(torriera - acunspor allahyar)
(muslera - kpaşa maçı)

fb'in sanırım bir tek dziku ludogorets maçında darbeye bağlı sakatlandı, diğer tüm sakatlıkları antrenman şekline bağlı adele vb sakatlığı.

çok net şekilde teknik ekibe yazar.

İrfan Can da adaleden sakatlanmış deniyor. Arap yanlış kondisyon bastı muhtemelen

Bir kaç hafta önce daha ortalıkta hiç bir sakatları yokken ben de demiştim ilk patlayan bu İrfan Can olur diye.

Hiç alışık olmadığı bir tempoda oynuyordu bu sene çünkü. Bu herifin patlayacağı çok belliydi. Beklediğimden daha geç sakatlandı sadece.

Geri
Üst Alt