SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Hakem üstünlüğüyle Fener kazanır.

Fred'in son durumu belli oldu​

Fenerbahçe'de Fred'in milli aradan sonra takıma dönmesi beklenirken Kanarya'ya müjdeli haber geldi. Başarılı orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'nin dünkü idmanında takımla çalıştı.

Fred, Adana Demirspor maçında oynayacak mı?​

Sabah'ın haberine göre Fred, İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda yarınki Adana Demirspor deplasmanında forma giyebilecek. (ajansspor)

Fredin varlığı hicbirseyi değiştirmez. Fenerin defosu farklı yerde. Orta sahalarinin çoğu kişinin aksine iyi olmadığını düşünüyorum. Çok basit kitlenebilcek bir orta saha. Mücadele gücü de İsmail e bağlı olan bir orta saha işte. Frede baski yapıp symanski yi kitledin mi bunlar orta sahayi direk rakibe veriyo. Tek şansları Tadicin kanatlara açılması birseyler yapması. Yada beklerini çıkarmak. Bu durumda da hızlı kanatları olan her takım bunlara kabus yaşatabilir. Yani hersey fenerin kaybetmesi için müsait gözüküyor. Adana salaklık yapar bilemem çünkü ads defansida leş biraz. Haricinde fenerin puan kaybetmemesi sürpriz olur

Fred ve Djiku kafilede yok

jack-nicholson-jack.gif

Fred'in son durumu belli oldu​

Fenerbahçe'de Fred'in milli aradan sonra takıma dönmesi beklenirken Kanarya'ya müjdeli haber geldi. Başarılı orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'nin dünkü idmanında takımla çalıştı.

Fred, Adana Demirspor maçında oynayacak mı?​

Sabah'ın haberine göre Fred, İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda yarınki Adana Demirspor deplasmanında forma giyebilecek. (ajansspor)
tam iyilesmeden oynatacaklar

Emre Mor ve bu orta saha yokluğunda Mert hakanın da kafilede olmaması güzel

Adanademir içerde oynadığı tüm maçları kazanmış 17 gol atıp 3 gol yemiş.

Hakemler müdahale etmezse rencide edici bi skor olabilir.

Valla sanmıyom. Tam kadro olsalar bile zorlanacakları bir maçtı. Bence Bayern-Hatay-Ludogorets-Ads maçlarından 0 galibiyet çıkacak büyüklere.
Ben yarın Fener'in de kazanacağını düşünmüyorum. Yensek ligi kopartma anlamında çok iyi olacaktı. Yapacak bir şey yok önümüze bakacağız. Bu kadar yoğun fikstürde fazla bile puan topladık.

Liderliği bırakacağımız maç.

Bu mac icin fikrim degisti
Yenseydik takilirlardi ama simdi gaza geldiler. Liderlige elveda

%80 alırlar diyordum - biz yenilince %95 e çıkardım.

Fenerin hakem destegiyle ve bizim maglubiyet haberiyle ne yapip edip kazanacagi bir mac ekmek cikmaz bizden demirspor kotu oynuyor gecen hafta ertac olmasa 5 yemisleri

girdikleri 1 pozisyondan 2 gol çıkararak güle oynaya alırlar.

Bugün kazansaydık çuvalayacakları kesindi

Ama artık hakem falan vurup kırıp alırlar net

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt