SL 23/24 H:12 | Adana Demirspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 12 Kasım

Hiç bakmayın haftasonu iki kere üzülmeye gerek yok.Rahat yenecekler hele biz yenilmişler hayatta bırakmazlar.Bakmayın gelirse ne ala

Yarın bugünkü pozisyonlarda şikecilerin lehine penaltılar çalınacağı hepimiz biliyoruz.
İzleyip sinir olmayacağım zaten.

Bu maçtan benimde hiç ümidim yok adananın başkanı olacak adama asla güvenmiyorum. Yinede bugün bir açıklama yapıp ortalık karıştırılabilir hazır yenildik.

Tam beklediğim gibi oldu biz yeniliriz bunlar yener diyordum

Yalı bey bu maçı almak için hakemlere ve ertacs holdingten hisse bile verebilir

ads yenerse bu hafta oynanmamıs olacak ve şampiyonlar ligi dönüşü bi deplasmanı öyle böyle atlatmıs olucaz. çok kötü bir hafta ya. milli ara da girdi. harbi içime oturdu.

Orta sahası defansı olmayan takıma handikap yapması kazı adana demirin. Beraberliği yenilgi sayarım. Fener beraberliğe razı olur. lider oluyorlar oyle

Organize kötülük Adana’nın kaybetmesi için elinden geleni yapacaktır. VAR hakemi adayım serkan tokat.

Ads kazanır ama bu hafta yapılabilecek büyük avantajı kaçırmış oluruz.

5.dk penalti sikeci fener., tadic adamin ayagina basacak sikecilere penalti verilecek.
10.dk penalti sikeci fener. Forvetteki o ihtiyar fenerli ismini unuttum topu elle kontrol edecek sikecilere penalti verilecek.
12 dk. Belhanda kirmizi.

Zor maç normal şartlarda kazanamazlar ama anormal şartlar olup hakem desteği olursa rakibin sertliğini kıran kartlar, Kasımpaşa maçında Dzeko'nun kazandığı gibi en ufak temasta penaltı verirlerse kazanma ihtimalleri az değil.

Bugün adamlara moral verdik resmen kazansak stres topu olup kendi kendilerini imha ederlerdi ama şimdi tekrar canlanıp motive oldular eğer hakem yardımı olmazsa fredsiz djikusuz kazanmaları imkansıza yakın ama bu hakemlerle birşey tahmin etmek çok zor ads kazanırsa birşey kaybetmemiş oluruz fikstür avantajımızla da rüzgar bize döner hadi bakalım ads

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt