Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
tamam yenilmeyecek işteBeraberlikte de liderler zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam yenilmeyecek işteBeraberlikte de liderler zaten
Herkes bizim.gibi defansı kabak gibi açmaz. Yediğimiz 2. Gol hayatimda gördüğüm saçma gollerden biriydi. Ömer denen herif bize show yaptı. Ayağından top alamadiktamam yenilmeyecek işte
fenerli ömer farukmuş o da ben de bu kadar iyi yerliyi nerden buldu bu hıyarlar diyodum. dün hatay'ın kontra gücünü gördükten sonra ayı beyin kadıköy'de oynattığı top için sevdiklerini de kattım küfürlerimin içine. biz ardı açtık, ligin en sağlam kontra takımlarından biri de 90 dakika değerlendirdi. 2. yarı hasbelkader 1-1 girerken bile uyanamaması da hocanın günahı olduç.Herkes bizim.gibi defansı kabak gibi açmaz. Yediğimiz 2. Gol hatayimda gördüğüm saçma gollerden biriydi. Ömer denen herif bize show yaptı. Ayağından top alamadik
Dogaclama hücum ediyor takım. Bir plan yok ne yazikki.fenerli ömer farukmuş o da ben de bu kadar iyi yerliyi nerden buldu bu hıyarlar diyodum. dün hatay'ın kontra gücünü gördükten sonra ayı beyin kadıköy'de oynattığı top için sevdiklerini de kattım küfürlerimin içine. biz ardı açtık, ligin en sağlam kontra takımlarından biri de 90 dakika değerlendirdi. 2. yarı hasbelkader 1-1 girerken bile uyanamaması da hocanın günahı olduç.
ligi doğaçlama da götürür çok önemli değil. gene 3-4 tane net kaçırdık 2-1'e kadar onu atamadıktan sonra galibiyet zor. esas sıkıntı aynı golü 2. yarıda da yiyip topa hakim olacak bi oyuncu grubunu sahada tutamamak. yenemediğin gün yenilmemeyi de öğreneceksin böyle haftalarda. terim takımı gibi kaybettik dün akşam.Dogaclama hücum ediyor takım. Bir plan yok ne yazikki.
Bu oyuncular nasıl pas oyunu yapamıyor akıl alır gibi değil. Keremi saymazsak hepsinin tekniği çok iyi. Sinir stres oluyoruz maçlarda. Set oyunu yapamıyoruz tek pas yapamiyoruz. Pozisyona giriyoruz atamiyoruz. Bari defansı açma yav. Ver topu rakibe. Sen kontra yapligi doğaçlama da götürür çok önemli değil. gene 3-4 tane net kaçırdık 2-1'e kadar onu atamadıktan sonra galibiyet zor. esas sıkıntı aynı golü 2. yarıda da yiyip topa hakim olacak bi oyuncu grubunu sahada tutamamak. yenemediğin gün yenilmemeyi de öğreneceksin böyle haftalarda. terim takımı gibi kaybettik dün akşam.
kayseri'deki gibi bok gibi zemin vardı hocanın dediği gibi. pas mas zor o şartlarda. böyle şartlarda arkada uzun topçu rakibe ikram yapana kadar kontrollü oynayıp kaliteye güvenmek lazım hücumda da daha çok. o maç içi hamleleri türk futbol tarihinin en büyük hocasından bile görmediğim için çok şaşırtmıyor ama hoca kendi kariyeri için dün akşamdan gerekli dersleri çıkarır umarım.Bu oyuncular nasıl pas oyunu yapamıyor akıl alır gibi değil. Keremi saymazsak hepsinin tekniği çok iyi. Sinir stres oluyoruz maçlarda. Set oyunu yapamıyoruz tek pas yapamiyoruz. Pozisyona giriyoruz atamiyoruz. Bari defansı açma yav. Ver topu rakibe. Sen kontra yap
Sanmıyorum. Zahaya zamaninda atilmayan toplar var. Orhan ulucada bunu görmüş. Durmadan direkt icardiye atıyorlar topu. Atağı olgunlastirma yok.kayseri'deki gibi bok gibi zemin vardı hocanın dediği gibi. pas mas zor o şartlarda. böyle şartlarda arkada uzun topçu rakibe ikram yapana kadar kontrollü oynayıp kaliteye güvenmek lazım hücumda da daha çok. o maç içi hamleleri türk futbol tarihinin en büyük hocasından bile görmediğim için çok şaşırtmıyor ama hoca kendi kariyeri için dün akşamdan gerekli dersleri çıkarır umarım.
zahaya nasıl top atılacakmıs adamın üstünden mı aşıracagız herif top almaya gelmıyor cizgidenSanmıyorum. Zahaya zamaninda atilmayan toplar var. Orhan ulucada bunu görmüş. Durmadan direkt icardiye atıyorlar topu. Atağı olgunlastirma yok.
Orhan uluca pozisyonları gösteriyor git bak adam boşken atmiyorlar. Zorda kalınca atıyorlar. Hepsi direkt topu icardiye atmaya calisiyorzahaya nasıl top atılacakmıs adamın üstünden mı aşıracagız herif top almaya gelmıyor cizgiden
normal şartlarda adana 5 atmalıAdana Demirspor'un ilk 11'i: Ertaç, Svensson, Semih, Gravillion, Rodrigues, Badou, Emre, Yusuf Erdoğan, Belhanda, Yusuf Sarı, Niang.
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Livakovic, Osayi, Samet, Jaden, Ferdi, Crespo, Zajc, Szymanski, İrfan, Tadic, Dzeko.