- 17 Ağustos 2009
- 41.891
- 30.278
- 3.448
Avrupa'nın en potansiyelli hocasına sahibiz çok şükür.Son dk. İcardi net penaltı.
Ama daha önemlisi bize kesinlikle hoca lazım önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'nın en potansiyelli hocasına sahibiz çok şükür.Son dk. İcardi net penaltı.
Ama daha önemlisi bize kesinlikle hoca lazım önce.
Lan ayağına basiyor git Hatay konvoyuna takıl sen icten ice seviniyorsundurNeden penaltı? Ağrısı oldu kendini yere bıraktı.
Ben uzun zamandır söylüyorum, bu maç özelinde değil.Vay be yeni hoca bile isteyen var.
Bizim kacirmamiz ile adamların açık oynamasi farklı işler renkdas, ceza sahasinda bekleyip kontradan çıkan takım açık oynuyor olmuyor. Bize pozisyon verdiler falan demek istiyorsun herhaldeFazlasıyla pozisyon bulduk ,atacaksın ozaman bizde atamiyoruz bitiricilik konusunda rezalet durumdayiz
Kazım bizim oyuncumız değil.yetersiz. olmazdaSizi bilmem ama ben Kazimcan'a kuruldum. Bu kadar agir kalmasi ve basit pas hatalarinin coklugu gercekten kotu futbolcu intibasi uyandiriyor. Angelino da guven vermiyor. Sol bekimiz Allah'a kalmis.
Ayrica son dakikadaki pozisyona orta sahada faul calinir, orada faul ise ceza sahasinda da fauldur. Penaltiyi atladi. Bu hakem zaten serefsizin teki, bunun macimiza atanmasina izin veren yonetimi de elestiriyorum. Dadashov 6-7 faul yapti ve tek sari kart gormeden maci bitirdi.
Ayrica Baris Alper'in suratina da ceza sahasinda mudahale var, ona da sahanin herhangi baska yerinde faul verirler, dolayisiyla o da penalti olabilir.
Neyse gunu hep beraber rezil ettiler. Gozler Adana'da.
Haddini bilmeni öneririm.Lan ayağına basiyor git Hatay konvoyuna takıl sen icten ice seviniyorsundur
Şu adamı hangi akla hizmet gsefendisi yaptınız?%100 penaltı pozisyon şikeci satılmış hatay amigoluğu yapan adamın bu formunda ne işi varNeden penaltı? Ağrısı oldu kendini yere bıraktı.
Hakem genel olarak kart kullaniminda çok kötüydü Dadasov'a kartı vermedikçe adam daha da devam etti ..Icardiye yapılan net penaltıydı göz göre göre vermediler yayıncı kuruluş 40 kere gösterdi.
Dadaşov denilen elemanın adını ne zaman duysam faul oldu 50 kere faul yaptı sürekli faul yaptı hakem kart göstermedi
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi