⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
üzücü bir mağlubiyet oldu takımla çok oynamamak lazım kerem'i orjinal yerine zaha'yı gerekirse sağda denemek lazım sakat icardi'nin takıma faydası olmadığı ortada milli arada düzelir

Adamların beslendiği
Volkan vs bağlantı olduğu
Bu maçta biz kontrolü elde tutsak hakemin devreye girebileceği NET bilinirken

bu kadar isteksiz hücum yapılmasını kabullenemiyorum kusra bakmayın. 0 motiveydik ya çok bariz.

penaltımız yenmiş edilmiş vs sonrasında geliyor bende

Fazlasıyla pozisyon bulduk ,atacaksın ozaman bizde atamiyoruz bitiricilik konusunda rezalet durumdayiz
Bizim kacirmamiz ile adamların açık oynamasi farklı işler renkdas, ceza sahasinda bekleyip kontradan çıkan takım açık oynuyor olmuyor. Bize pozisyon verdiler falan demek istiyorsun herhalde

Malesef Okan hocaya yazar. Antemansız sadece maçlara çıkmakla zarar veren İcardi ile olmuyor. Bunda diretmesi zarar verdı. Oynadığı her maç rezil oynayan Kazımcan ı bu maçta oynatmak hataydı.

Sizi bilmem ama ben Kazimcan'a kuruldum. Bu kadar agir kalmasi ve basit pas hatalarinin coklugu gercekten kotu futbolcu intibasi uyandiriyor. Angelino da guven vermiyor. Sol bekimiz Allah'a kalmis.

Ayrica son dakikadaki pozisyona orta sahada faul calinir, orada faul ise ceza sahasinda da fauldur. Penaltiyi atladi. Bu hakem zaten serefsizin teki, bunun macimiza atanmasina izin veren yonetimi de elestiriyorum. Dadashov 6-7 faul yapti ve tek sari kart gormeden maci bitirdi.

Ayrica Baris Alper'in suratina da ceza sahasinda mudahale var, ona da sahanin herhangi baska yerinde faul verirler, dolayisiyla o da penalti olabilir.

Neyse gunu hep beraber rezil ettiler. Gozler Adana'da.
Kazım bizim oyuncumız değil.yetersiz. olmazda

Laubalilik genlerimize işlemiş malesef. Uzun zamandır bu kadar kötü bir Galatasaray izlememiştim, yazık utandım oynanan futboldan

Şu maçı berabere bitiremeyip kaybetmek hakikatten ciddi başarı. Karşımızda vasat altı bir rakip var ve hiç bir şey yapmıyorlar hepi topu arkaya 4-5 kez koştular hepsi bu.

2 tane orta saha aldık ne 11'deler ne sonradan giriyorlar, forvet yedeğimiz çime takılıp düşüyor, sol beke 9 milyon yatırım yaptık adam mevsimlik işçi gibi takılıyor. Yönetimin çıkıp bunların hesabını vermesi lazım.

Geri
Üst Alt