⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
hangi forvetle başlamalıyız anketi açıldı

icardi icardidir. daha iyisi yok elimizde. her maça kazanmak için çıkıyorsak bu adam oynamalı.

Buna zaten kimsenin itirazı yokta - icardi orda son vuruşu yapmaktan ziyade defansı üstüne çekti zaten . kalanı ziyechin kafayı çalıştırıp ezbere icardiye vermek yerine terste zahayı devreye sokmalıydı (bana göre daha neti olurdu)

gerçi o topun sekişinden sora zaha'da bitiremedi son vuruşu -onda da hayretlerdeyimde

işin özeti icardi tabiiki banko en iyi silah - madem oynayacaksa görevi defansta +1 adamı üzerine alıp diğerlerini skor alması için gerekli pozisyona sokması. Son vuruş anlamında idmansz maçtan maça oyun ve iğneyle devam etmemeli o iş - uzun vadede kazancı olmaz kanısındayım. Maçına görede dinlenebilir bana göre.

Bu maçta Capitao gelip ilerde ben oynıcam dese bile en az 3 tane atar geliriz. İlk yarıdan 2 tane atıp hiç heyecan oluşturmadan heveslerini söndürmeli ve Ads hezimetine hazırlamalıyız rakibimsi fb yi.

Hatay'a patlayacagiz diye hissediyorum. 2. Başakşehir vakası olabilir.

Hücumu geçtim savunmadaki katkısıyla takımı ayakta tutuyor İcardi.Bayern maçında duran topta ön direği İcardi 'nin yerine Barış Alper savununca golü yedik.

Hatay’in mersin stadinda oynadigi maclarda ortalama 5 bin taraftar vardir belki

Kapali gise olacagina göre taraftarimizin ilgisi yogun,insallah öyledir tabiki farkli bir senaryo da olabilir mesela fenerliler hatay’i desteklemek icin de bilet almis olabilirler

Geri
Üst Alt