Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.142
- 35.223
- 3.758
Hatay'ın fener sempatizanı başkanı duruyormu hala acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursa ne yazar rdas senin seviyen Hatay degil ki cikip 3 puani almak zorundasinHatay'ın fener sempatizanı başkanı duruyormu hala acaba
KemalimDursa ne yazar rdas senin seviyen Hatay degil ki cikip 3 puani almak zorundasin
Lan böyle mantık mı olurDursa ne yazar rdas senin seviyen Hatay degil ki cikip 3 puani almak zorundasin
Kaybetmemeli admirimLan böyle mantık mı olur
Real City Bayern sene boyu maç kaybetmemeli öyle bakarsan olaya
Daha yeni rayoya sut cekemedi RealKaybetmemeli admirim
MallarDaha yeni rayoya sut cekemedi Real
Futbol öyle bir oyun olsa emin ol takip dahi edilmezKaybetmemeli admirim
Hataya düşersin bu yorumlaFutbol öyle bir oyun olsa emin ol takip dahi edilmez
Orasi dogru tabi ama senin en yakin takipcin belki de en zorlu deplasmanina cikiyor ve onlari baski altina sokmak için eline müthis bir firsat geçmis bence bu macin amasi mamasi olmamaliFutbol öyle bir oyun olsa emin ol takip dahi edilmez
Hepte gecenin ilerleyen saatleri yaklaştıkça forumda 1 ılık ortam oluyo istemsizce kanks yavKemalim ne derse o.
Kazanacağız gerekirse yeneceğiz
Kazanacagiz! Kazanmak için ugrasacagiz ama netice ne olursa olsun Sen Benim ONURUMMMsun ve öyle de Kalacaksin ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNKemalim ne derse o.
Kazanacağız gerekirse yeneceğiz
Sen Hatay'da miydinHepte gecenin ilerleyen saatleri yaklaştıkça forumda 1 ılık ortam oluyo istemsizce kanks yav![]()
Evet Hatay'ın İskenderun ilçesindeyim reis..Sen Hatay'da miydin
Maça gitmiyon muEvet Hatay'ın İskenderun ilçesindeyim reis..
ONURUMMM 1Evet Hatay'ın İskenderun ilçesindeyim reis..
Tabiki ben o herifi ayriyeten sevmiyordum aynı zamanda hatayın şaibeli bld baskani @Tahir Mahir Koç daha iyi bilir tabi ama felaketten sonra ayriten sevilmedigini biliyorumDursa ne yazar rdas senin seviyen Hatay degil ki cikip 3 puani almak zorundasin
Maç Mersin'de reis..Maça gitmiyon mu
Kemal ismini Atatürk'ten dolayı çok severim..ONURUMMM 1
MURATIM 2 Benim için
En sevdigim dayimin adi da Murat hepinize girsin!