⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Mersin'de oynanacağı için muhtemelen çok sayıda taraftarımız stadyumda olur.

Bence ilk yarı sonuna kadar oynayacağımız en zor maç olacak.Bayern deplasmanından 3 gün sonra olması,volkanın takımını ekstra motivasyonla hazırlaması vs baya zor maç

Cok zor mac, rize maci gibi tam 1-0 olsun bizim olsunluk mac. Su maci alirsak önümüz acilir. Fb ayni hafta ads deplasmanina gidiyor.

Bu arada daha önce yazildigi gibi münihten direk mersine gecmek kesinlikle en matiklisi olur.

Istanbula zaten persembe sabaha dogru gelir takim. Cuma da yine mersine hareket etmek zorundayiz.

Bu sene korktuğum tek maç.Bu maçı alırsak eğer ilk yarıyı tek beraberlikle kapama ihtimalimiz hayli yüksek

erce

kamil - burak bekaroğlu - kilama - ghoulam

matondo - aburjania

rivas - deleBashiru - strandberg

dadashov
ideal onbirleri bu sanırsam.

zuhaha yanlız adamların 10 haftalık onbirlerini karşılaştırdım, fb maçına çıktıkları kadro inanılmazmış ya :d

bakalım hep oynadıkları 11'i ve taktiği değiştirecekler mi?

btw orta sahalarında MATONDO diye bir oyuncu var. isme bak. MATONDO.

bak GHOULAM ve DELEBASHİRU'yu saymıyorum bile.

sadece MATONDO bile bize yetecek gibi. :/

Bu deplasmandan üç puanla ayrılırsak yolumuz açık. Bana kalırsa en zor deplasman. Okan Hoca'ya çok iş düşüyor.

fener maçında bir bk oynamayan hatayı beklmesin kimse dünkü k.pasa gibi organize tüm cirkeflikleriyle sahada olacaklar

Okadar mac erce kardesler malini oynatti adamlarin yabanci kalecisi varmis mis gibi

bu maçı alırsak, sivas deplasmanına 15 maç 43 puan ile çıkma durumumuz hiç de zor değil.

Daha da önemli bir mac haline geldi

Kazanirsak fenerin kucagina bombayi birakiriz adana deplasmanindan önce

Bir sekilde almak lazim su maci

puan farkını 4'e çıkarmalıyız öyle çıkmalılar ads deplasmanına

Geri
Üst Alt