⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Üretkenlik anlamında en kötü maçımızdı, ilk defa uzun aradan sonra ceza sahasında top bulmakta bu kadar güçlük çektik. Eh birde kaçırdıklarımızı sayarsak, neyse olur böyle şeyler. Tüm takım bozuktu, sadece ona buna kızamayacağım, belli ki yorgunluk var.

İcardi son 5 maçtır ruh gibi çözüm yok yine oynayacak dinlenemiyecek sadece fiziksel değil kafa olarakta dinlenemeycek.
Berbt transferler yapılmış
Sol beke dünyalar verip alınan Angeliño hala temaslı oyundan bi haber saf sepelek dolanan lazımla sol kanat otoban.
Olşvşera ruhsuzu dombilisiyle orta saha yok.3 kulvarda 13 oyuncuyla gitmez.

55'te 10 kişi ileri çıkıp kontradan gol yiyorsun. Kalan 50 dakika top şişiriyorsun. Hatay'a galibiyeti hediye ettik ellerimizle. Bir yerde kaybedersin illa ama şu fenerin köpeği takıma kaybetmek bana koydu. Zehir oldu hafta sonu da milli ara da.

Bu maç Okan hocaya yazar bu net ,hocanın aklı ucl de kalmış ,neyse sağlık olsun umarım ders alir

İki penaltı VAR daki hakem tarafından yendi ama sen itiraz etmezsen işte böyle kolayca yerler. Neden itiraz edilmiyor anlamak mümkün değil. Tüm oyuncularımıza maç boyu arkadan faul yapan o herife bir sarı kart vermeyen penaltıları görmeyen orta hakem ve VAR hakemine maç verdirilmemeli. VAR kayıtları açıklanmalı. En az 10 oyuncu değişikliğine 7 dakika uzatan hakemde hakkımıza girdi. Tam bir orta oyunu izledik

yine doğru düzgün bi gol atamadık

kaleci sektirmese bugün gol atamıyorduk belki de

Olucak bunlar zaten 4 5 mactir kacira kacira tek farkli geliyorduk bugun one gcemedik ikinci devre basinda one gecsek kolay kazanirdik hatay acik alanda etkili takim geriye dustunmi her anadolu deplasmani zor gecer

Milli ara sonrasi kaldigimiz yerden devam etmeliyiz devre arasina fenerle kafa kafaya girmeye bakmaliyiz iki transferle isi bitiriz

Sizi bilmem ama ben Kazimcan'a kuruldum. Bu kadar agir kalmasi ve basit pas hatalarinin coklugu gercekten kotu futbolcu intibasi uyandiriyor. Angelino da guven vermiyor. Sol bekimiz Allah'a kalmis.

Ayrica son dakikadaki pozisyona orta sahada faul calinir, orada faul ise ceza sahasinda da fauldur. Penaltiyi atladi. Bu hakem zaten serefsizin teki, bunun macimiza atanmasina izin veren yonetimi de elestiriyorum. Dadashov 6-7 faul yapti ve tek sari kart gormeden maci bitirdi.

Ayrica Baris Alper'in suratina da ceza sahasinda mudahale var, ona da sahanin herhangi baska yerinde faul verirler, dolayisiyla o da penalti olabilir.

Neyse gunu hep beraber rezil ettiler. Gozler Adana'da.

Geçen sene bunlara acıyıp duyar kasıyordunuz bi de..

Karabük de bir zamanlar böyleydi

Şimdi amatöre kadar gitti

Herşey olacağına varır

Atacaksın gol bu kadar golü kaçırmayacaksın. Bayerne oyun olarak kaybetmedik gol kaçırdığımız için kaybettik onlar attı, kopenhag'i gol kaçırdığımız için yenemedik, Hatay'a da gol kaçırdım ama onlar 2 kere geldi attı.
Hatta galip geldiğimiz tek farklı skorlarla bile çok gol kaçırdık

ATACAKSIN

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt