⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Küçük takımlarla oynanılan maçlarda konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Bu sene farklı kazanabildiğimiz maç olmadı. Üstüne hocanın ısrarları. Oyuncuların ciddiyetsizliği. Çok kolay bir 3 puanı bıraktık.

İyi oldu, sezon başından beri göt zoru elli tane maç oynadık, 3 gün önce beygir gibi koşan adamları şu maç 11 baslatirsan yenilirsin bu kadar basit, boey ve torreira bile kötüydü
3 gün önce beygir gibi koşan manu lu oyuncular yine beygir gibi koştular ..

Kötü günlerden geçtikleri halde 3 gün önce 4 yedikleri halde dalga geçer gibi değil çıkıp adam gibi topunu oynadılar

Bu arada milli ara inanılmaz imdada yetişmiş, muhtemelen devam etseydik üst üste mağlup olurduk, bir kere boey ve lucasin mutlaka dinlenmeleri lazım, bu adamlar robot değil

Hakem sarı kart göstermeden bitirecekti , belli olmasın diye son dakika alakasız kart çıkartti, Bahattin ile emre malik bunlarin hakemliğini bitirmek lazım..

İcardi nin pozisyonu temiz gözüküyor ama barış Alperin pozisyonu %100 penaltıydı bence

Kerem ile bu takım gol atamaz bal yapmayan arı resmen, barış alperin bile daha çok hücum ve savunma katısı var

Ayrıca Oliveira bitmiş Kaan Ayhan ayağı kopmadığı sürece sahada olmalı

Kazımcan fantezisi de benim gözümde resmen bitti Angelino da kötü ama kazım kadar değil

Son olarak İcardi haftalardır formsuz !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haketmedik, Hatay kadar istemedi bizimkiler. Biri çıkıyor maç alıyordu kaç haftadır, bugün o da olmadı. Hocayı da topçuları da birbirinden ayırt etmiyorum, oyunu zerre beğenmiyorum. Kaliteyle alıyoruz maçları oyunla değil.

İlk golde topa hareketlenen topçulardan 1i ofsayt. Son dk. İcardiye verilmeyen net penaltı. Hayırlı işler…

bütün maçları kazanacak değiliz arkadaşlar amma yangın yaptınız yav. hoca değişikliği isteyen bile var.

yok erden timur istifa
benim tek sinirim şu şerefsizlere kaybetmek açıkçası
şeref yoksunu hatayspor ve volkan
tencere kapak gibi tamamlıyorlar birbirlerini

Yarın fener beraberliğe çıkar yensek baskı olacaktı ya

Pozisyonu izlemeden burada ağrı hisseti bıraktı kendini icardi yazmayın ya zaten canımız sıkkın. Adam gün gibi ortalık yerde icardinin ayağına basıyor adam yükselmeye çalışırken

Geri
Üst Alt